Küsimused, tootearutelud Versele Laga Cuni Complete täiskasvanud küülik
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
4 sõnumid
romane
s
3 sõnumid
barbara
Kas nendes graanulites on teravilja? Koostis on üsna ebamäärane, kuna on märgitud "seemned" ja taimse päritoluga alltooted ilma täpsustusteta, välja arvatud see, et on 8% timutiheinast...
1 sõnumid
mendy
Tere, ma ei usu, et seda tüüpi graanulites on teravilja.
1 sõnumid
fabrice
Tere, kinnitan, et need sisaldavad teravilja (täpsemalt pikki kiude). Neid graanuleid soovitavad veterinaararstid. See on väga hea valik. Lugupidamisega
2 sõnumid
alexa
Tere, ma vaatasin pakendi koostist ja “seemned” on linaseemned (kuni 2% ulatuses).
1 sõnumid
marine
Tere, mulle tundub, et tegemist on kaubamärgiga, mis pakub kõige "puhtamaid" graanuleid väga väheste või ilma teraviljadeta.
2 sõnumid
julie
Tere, tõepoolest need sisaldavad seemneid, kuid mitte suures koguses, see on üks veterinaaride poolt parimaks hinnatud kaubamärke, kuid kui teil on JR farme, mis on veelgi paremad ja ilma seemneteta.
2 sõnumid
julie
Vabandust vigade pärast, kui teil on*
1 sõnumid
luna
Tere, ei, need graanulid ei sisalda palju seemneid, mainitud seemned vastavad linaseemnetele, mis on kasulikud looma karvale, kuid need ei kuulu graanulite põhikoostisosade hulka. Need on väga kõrge kvaliteediga, sisaldavad palju pikki kiude, piisavalt valke, vähe rasva ja mitte seemneid (välja arvatud väike lisand linaseemneid), lühidalt öeldes sobivad hästi küülikute taimetoidulise dieedi jaoks!
1 sõnumid
virginie
Mul oli samuti kartus, kuid need graanulid on minu arvates turu parimad :o) Minu küülik on neid teelusikatäis tarbinud alates kolmandast elukuust ja ta on suurepärases vormis ega võta kaalus juurde.
4 sõnumid
romane
Tere, need pole küll parimad graanulid, kuid nad on vastuvõetavad, need ei sisalda teravilju
4 sõnumid
romane
Need parimad need ei ole, Bunny rêve on kompositsiooni osas palju korrektsemad
1 sõnumid
angelique
Ei sisalda teravilja. Olen alati oma jäneseid selle kaubamärgiga toitnud ja neil pole kunagi olnud seedehäireid. Omandatud vabalt ja jänesed reguleerivad end graanulite ja heina vahel.
2 sõnumid
karen
Tere, TERADETA SISALDAVAD GRAANULID, minu kahe küüliku jaoks pole mingeid seedimisprobleeme. Usun, et ainsad teised teradeta toidud on kaubamärgilt Hamiform, mis on kallimad ja mida minu küülikud sõid vähem meelsasti...
1 sõnumid
muriel
Tere, Samuti soovitas minu eksootiliste loomade veterinaar, kuid see ei asenda heina, minu jänku jaoks jääb see maiuseks.
2 sõnumid
odile
Tere, nendes graanulites pole teravilja. Muud sees olevad seemned nagu lina ei ole teraviljad.
1 sõnumid
anne-laure
Mu jänes ei söö heina (mine tea, miks!!) ja tal on seedimisprobleeme, loomulikult. Temale kohandatud graanulid ja probleemid lahendusid. Ta eelistab selektiivseid graanuleid, kuid see pole sama eelarve, seega ma segan 1/3 2/3 ja ta on rahul, süües prioriteedina neid, mis on rikkamad, ja lõpetades nendega. Igatahes ei mingeid hõrgutisi ega teravilja enam talle, välja arvatud aeda ristik ja teeleht, sest need ei mõjunud talle seedetrakti osas hästi.
1 sõnumid
allison
Tere, töötasin 10 aastat väike- ja eksootiliste loomade kliinikus ning meid koolitati küülikute ekstrudeeritud sööda osas. Selle pakendi sees ei ole ühtegi teravilja. Seemnete osas on tegemist linaseemnetega, mis ei kuulu teraviljade hulka. Kõike head