Küsimused, tootearutelud Versele Laga Cavia Complete merisigadele

100% kliendid

soovitan seda toodet

23 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
ISABELLE
20 sõnumid
isabelle fr
Tere, ma esitasin tellimuse Versele-Laga Complete Cavia 8 kg jaoks 11. augustil 2023 ja sain Versele-Laga Complete'i (mitmeotstarbeline kott, mis sisaldab Cani Junior/Cavia/Chinchilla ja Degu). Kas ma saan seda anda ka oma täiskasvanud küülikutele või ainult merisigadele?
Philippe
1 sõnumid
philippe fr
Kott on standardne, kuid graanulid vastavad sellele, mille olete tellinud. Tavaliselt on koti all või taga silt, mis näitab sorti
ISABELLE
20 sõnumid
isabelle fr
aitäh
ghislaine
1 sõnumid
ghislaine fr
Hea Zoomalia klienditeenindus, Olen praegu 5-kuuse merisea omanik ja toidan oma looma Versele Laga Cavia Complete graanulitega merisigadele. Olen otsinud nende graanulite noorteversiooni oma meriseale, kuid ei ole leidnud märget ei pakendilt ega teie veebisaidilt. Seetõttu võtan teiega ühendust, et teada saada, kas need graanulid sobivad minu 5-kuuse merisea kasvu jaoks, nii suuruse kui ka närimise lihtsuse poolest, või kas on olemas noortele merisigadele sobivam versioon. Tänan teid ette kiire vastuse eest ja ootan teie tagasisidet. Lugupidamisega,
Renaud
1 sõnumid
renaud fr
Need graanulid sobivad nendele väikestele merisigadele, tegin seda enda omaga umbes selles vanuses. Ta valis lihtsalt neid graanuleid ja murdis ise teisi. Seega sobis see talle, me jälgisime hoolikalt (nagu alati ja ka täna) C-vitamiini lisandi ja köögiviljadega. Need graanulid on tõesti väga olulised (transiit, aga ka hammaste kulumine) ja sobivad olenemata vanusest
amelie
1 sõnumid
amelie fr
Tere. 5-kuusele meriseale pole probleemiks versele laga andmine. Kuid pöörake tähelepanu sellele, et seda tuleks anda väikestes kogustes. Peamiseks toiduks peaks jääma hein ja köögiviljad. Konsulteerige ka oma eksootiliste loomade veterinaariga C-vitamiini annuse osas, kuna versele laga sisaldab seda ning mõned köögiviljad samuti.
Elisabeth
1 sõnumid
elisabeth fr
Tere, need graanulid soovitati mulle kodukasvatajalt merisigade jaoks. Minu omad on 3 kuu vanused ja probleeme pole, kui jälgite nende kaalu. 1 supilusikatäis 1 kg kehakaalu kohta päevas ühe looma kohta. Lisaks on toode rikastatud C-vitamiiniga, mis on nende jaoks eriti noorena ideaalne. Lugupidamisega
dimitri
1 sõnumid
dimitri fr
Tere, soovin osta Versele Laga Cavia Complete merisigadele 8kg. Kas oskate öelda, kas see on paari päeva pärast laos olemas? Tänan ette
Marie
3 sõnumid
marie fr
Tere õhtust, millal on taas saadaval 8 kg kaaluv Cavia Complete merisigade toit?
Marie
3 sõnumid
marie fr
Tere õhtust, millal on 8 kg kaaluv Cavia Complete meriseatoit jälle saadaval ja kas nende graanulite söömisel on vaja anda lisaks C-vitamiini? Aitäh
Céline
1 sõnumid
céline fr
Tere Jah, alati peate C-vitamiini andma isegi graanulite ja köögiviljadega
marie florence
1 sõnumid
marie florence fr
Tere. Mina isiklikult ei anna oma merisigadele C-vitamiini, kuna pakun neile regulaarselt C-vitamiinirikkaid köögivilju (punast paprika ja apteegitilli).
Charlotte
1 sõnumid
charlotte fr
Tere, nende graanulitega merisead ei sorteeri, nii et nad saavad kõik vajalikud toitained kätte ning kui annad neile punast paprikat, siis pole C-vitamiiniga probleemi - minu omad on suurepärases vormis.
EMMA
3 sõnumid
emma fr
Tere Millal on meriseapuud 1,75 jälle laos Lugupidamisega
frederic
2 sõnumid
frederic fr
Tere õhtust, millal tuleb müügile 8 kg cavia complete merisigadele? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 8 kg pakk on praegu laos olemas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
10 sõnumid
elodie fr
Tere, kas Cavia complète pakend on sama, mis pildil, kui me paki kätte saame?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle paki pakend on ühine mitme viitega, toote nimi ja teave on märgitud paki allosas olevale etiketile. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Malek
2 sõnumid
malek fr
Tere, ma sooviksin teada, kas tegemist on vanade või uute Cavia Complete toodetega. Kas tegu on erineva pakendi ja uue, C-vitamiiniga rikastatud koostisega? Ja kas see kehtib kõikide pakendite kohta? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode selles pakendis ei ole saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere. Ma just sain kätte oma merisea Cavia Complete pelletite pakendid. Pakk ei ole enam sama ja ka koostisosad on muutunud. Kahju, et ma ei teadnud seda varem.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tõepoolest, tarnija uuendas hiljuti seda toodet, kuid koostist ei ole muudetud, ainult pakend. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
evelyne
1 sõnumid
evelyne fr
Tere, sooviksin teada, kas 2,5 kg Cavia Complete pakid on hermeetiliselt suletud Freshpack pakendis? Ja kas 8 kg pakk on samuti hermeetiliselt suletud pakendis? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 8 kg pakend ei ole pakitud "värskesse pakendisse", vaid paberist kartongpakendisse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest