vene hamstri punased lemmikud

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
angelique
3 sõnumid
angelique fr

Tere õhtust! Mul on tänasest Venemaa hamster ja olen märganud tema puuris ja tema peal väikseid punaseid putukaid. Need on väga väikesed putukad, mis ilmselt imevad verd, sest kui ma need puruks pressisin, ilmus mu sõrmele veri (umbes tilk). Kuidas neist lahti saada? Kas liivavannist piisab nende eemaldamiseks?

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Tere,

Vabandust, et vastusega viivitasin, aga ma ei märganud teie sõnumit. Kas need väikesed punased elukad võivad olla kärntäid??

angelique
3 sõnumid
angelique fr

võib-olla jah! veterinaar mõtles sama asja, kuid nüüd pole enam muret ^^ nüüd on ta heas vormis ja need vastikud parasiidid on kadunud tänu loomaarstile, kelle juurde ma järgmisel päeval läksin, aga aitäh vastuse eest ^^

nathalie
2 sõnumid
nathalie fr

Tere õhtust, mul on oma hamstriga sama probleem, kas te saaksite öelda, millist ravi te kasutasite, aitäh

angelique
3 sõnumid
angelique fr

vasakul küljel olev veto, mille juurde ma läksin, kasutas näriliste vastast parasiidivahendit, kuid väga väikestes kogustes, sest muidu võib see olla surmav, kuna hamster on liiga väike, et toodet taluda. Ainus asi, mida teha, on minna vetiarsti juurde, soovitatavalt eksotilistele loomadele spetsialiseerunud vetiarsti juurde, sest tema oskab toodet doseerida. Samuti võid alustada oma hamstri keskkonna ja puuri puhastamisest üks kuni kaks korda nädalas valge äädikaga ning kuuma veega. Ning kindlasti, kui oled tagasi vetiarsti juurest, puhasta puuri, et olla kindel, et seal pole enam parasiite, ja ka transpordipuuri, mida kasutati tema transportimiseks. Viska toit ja allapanu ära, kui vahetad puuri sisu, eriti peale ravi, prügikotti, mille kohe pärast seda ära viskad.

loodan, et sinu hamster paraneb varsti

P.S: kulude kohta, vetiarst (kes ei olnud spetsialist, sest viisin ta sinna pühapäeval hädaolukorras) küsis vaid ravi eest, mis oli alla kümne euro. Ja ära karda helistada oma piirkonna vetiarstile, et küsida nõu ja teada saada, kas ta saaks teda ravida, kunagi ei tea.

nathalie
2 sõnumid
nathalie fr

Ostsin apteegi parasiidivastast vahendit, mida saab kasutada närilistele. Oluline on järgida annuseid vastavalt looma kaalule. Puhastasin puuri igat nurka valgendiga, järgmisel puhastamisel kasutan valget äädikat. Tänan sind kogu teabe eest, ja kui nad peaksid uuesti ilmnema, ei jää mul muud üle, kui minna loomaarsti juurde.

Hoiatan sind kindlasti ette.

Aitäh.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest