VEEKILPKONN
TERE, mul on noor baurii kilpkonn, kes ei ole väga hea ujuja, seega on mul 80 CM LAI, 30 CM KÕRG ja 45 CM SÜGAV akvaarium, kus on 6 CM VETT. TEMA KILP on umbes 5 CM.
SEGA, kui ma arvutan 8*3*0,6=14,4 L VETT
SEGA VAJAKSIN 5*14,4=72 L/H NAGU FILTRISÄÄSTU VOOGLUS
SEGA tavaliselt on vaja kilpkonna filtrit 72/3=24L (kuna kilpkonna filtri vooglus on võrdne 5 korda veemahuga, samas kui kala puhul on see 3 KORDA VEEMAHUST).
Nii et ma peaksin võtta 24 L akvaariumi jaoks mõeldud filtri, mida ma tegin, panin lausa veidi rohkem reguleeritava filtri
aga vaatamata sellele, et akvaarium on pikem 80, filtreerib see peaaegu ainult poole minu paagist (eriti see, mis on tagumise poole poole, ei liigu) seal, kus filter asub.
nii et kuidas teha milline filter, teades, et välised filtrid stiilis eheim on minu väikese veemahu jaoks liiga võimsad
ja ka mul on tugeva vooluga paak, niipea kui ma toitu panen, see hõljub ja liigub filtri poole (minu kilpkonnal pole aega seda süüa
on peamiselt see, mis on pinnal, mis on filtreeritud vastasküljel minu filtrist pind, see on veel okei, aga põhi ei liigu
minu filter on venitatud allpool, see algab minu paagi pikkuse keskelt ja liigub paremale umbes 12 CM, see on kinnitatud tagaklaasile
NAHTA, KUI KELLEGIL ON NÕUANDEID, TÄNAN ETTE