Küsimused, tootearutelud Gamelle pour reptiles Trixie Reptiland
12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
lise
Tere, miks on artikkel ref 32460 veekauss kirjeldatud kui mahukas toode ja mitte selle pealne suurus ref 32461? Kui ma tellin 32460, kas see liigitatakse kui mahukas toode või on see ainult ref 32461? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ükski neist toodetest ei ole suures koguses. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
lorraine
Tere, millist suurust te soovitate 9-kuusele leopardi gekkole? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile viitenumbrit 32460: https://www.zoomalia.com/animalerie/ecuelle-pour-eau-et-nourriture-p-10880.html Soovitame siiski kontrollida vastavalt teie roomaja tegelikele mõõtmetele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
6 sõnumid
patxi
Tere, soovitaksin maisimadude jaoks 90-120 cm pikkust terraariumi, et neil oleks piisavalt ruumi liikuda ja uurida. Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame valida ühe kahest suuremast suurusest. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jean-paul
Tere, ma sooviksin teada, millist suurust oleks vaja, et paar leopardi gekot saaks juua. Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame võtta suurima mudeli. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
yohann
Tere, ma tahaksin teada, millist suurust soovitate, et mu emane püüton kuninglik saaks seal ujuda ja juua? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kuningpüütoni jaoks sobib kõige paremini suur kauss: veeanum ja geel roomaja jaoks, 24 × 5,5 × 20 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
mathias
kui teie toode mulle ei meeldi. kas ma saan selle vahetamiseks tagastada?
2 sõnumid
mathias
kui toode mulle ei meeldi. kas ma saan selle tagastada ja vahetada teise vastu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Vastavalt tarbijakaitseseaduse artiklile L121-16 on Ostjal õigus 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast oma kulul tagastada tellitud tooted tagasi, et saada raha tagasi. Ostja peab kindlasti teavitama Zoomalia.com-i ning tagastamine toimub ainult pärast vastastikust kokkulepet ja tagastusnumbri saamist, mis tuleb kindlasti pakendile kirjutada. Tooted peavad kindlasti olema tagastatud Zoomalia.com-ile ideaalses edasimüügiseisukorras, algses seisundis (pakend, lisatarvikud, juhend jne), korralikult pitseerituna ning ostule vastava arvega. Kui toode sisaldab garantiilehte või muud täitmist vajavat dokumenti, ei tohi seda täita, et ostja saaks kasutada oma taganemisõigust. Igasugune mittetäielik, rikutud, kahjustatud või algse pakendi kahjustatud tootet ei kompenseerita ega vahetata välja. Personaliseeritud esemeid (medalid jne) ei võeta tagasi ega vahetata ega hüvitata. Tagastuskulud kannab klient. Tagastus, kui ostja on saanud tasuta postikulud: - Tagastamise või kohaletoimetamise keeldumise korral hüvitab Zoomalia tellimuse kogusumma, millest lahutatakse postikulude ja saatmisega seotud ettevalmistamiskulud. Ostja kinnitab, et on seda tähtsat klauslit lugenud ja sellega tingimusteta nõustunud. Taganemisõiguse kasutamine annab ostjale võimaluse valida järgmistel viisidel: - kas tagasimakse sularahas, pangakaardile, mis oli sisestatud algse tellimuse ajal, või, kui see on võimatu, tšeki kaudu. - või saada notuse, mida saab kasutada Zoomalia.com-is Mõlemal juhul lahutatakse esialgsed postikulud. Juhul, kui vahetatakse teise toote vastu, tuleb uued transpordikulud tasuda Zoomalia.com-ile Lugupidamisega, Zoomalia meeskond