vee kilpkonna probleemi päraku

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
juliane
1 sõnumid
juliane fr

Minu veekilpkonn on kümneaastane, ja ma just avastasin, et tal on hele roosa moodustis, mis väljub pärakust. Ma ei tea üldse, mis see on, ma polnud seda varem näinud. Ma arvan, et see häirib teda, kuna ta kraabib seda moodustist tagajalgadega. Kas keegi oskab mind valgustada??? Aitäh

Sébastien
3 sõnumid
sébastien fr

Tere,

Loodan, et teie probleem on alates 11. novembrist lahendatud, kuid see võib olla kasulik teistele. Teie kirjeldatu sarnaneb kloaka väljalangemisega, see tähendab, et osa jämesoolest ulatub välja. See võib olla põhjustatud kõhukinnisusest või ummistusest, mida loom püüab väljutada.

Üks lahendusi selle kõrvaldamiseks on panna kilpkonn sooja ja magusa veega anumasse 10 kuni 15 minutiks ning korrata seda, kuni prolaps kaob.

Parimate soovidega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest