vee kilpkonn

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Audrey
3 sõnumid
audrey fr

Tere,

mul on olnud vesikilpkonn mõni päev.

Kas on vajalik paigaldada akvaariumile filter?

Kui kiiresti kilpkonn kasvab? Tema kilp on umbes 5 cm läbimõõduga.

Tänud ette

Audrey
3 sõnumid
audrey fr

Aitäh vastuse eest.

SEVERINE
2 sõnumid
severine fr

Tere

Tahaksin teada, kui palju maksab pumpp 150-liitrise akvaariumi jaoks?

Ma ei tea sellest midagi, mul on kaks kilpkonna, kuid mul pole veel pumpa ja ma ei tea täpselt, mida osta. Tahaksin midagi tõhusat ja võimalikult odavat.

Aitäh

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Severine,

Soovitan sul kindlasti investeerida välispumba (näiteks Eheim) soetamisse. Veevoolu peab olema kaks korda suurem kui filtreeritava vee kogus.

Siin on link foorumile, mis võib-olla aitab sul kilpkonni kasvatada (antud juhul pelomedusa subrufa kohta) :

https://www.zoomalia.com/forum/tortue-pelomedusa-subrufa-su82-1.html

Kohtumiseni!

Elise
1 sõnumid
elise fr
Tere, soetasin paar päeva tagasi ühelt daamilt väikese kilpkonna, kellest ta soovis loobuda... probleem on aga selles, et ma ei tea temast midagi. Kas keegi saaks mind aidata?? Aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest