Küsimused, tootearutelud Vectra 3D, koerte parasiiditõrjevahendid - kirpude, puukide, sääskede, liivakärbeste, laudakärbeste vastu

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sylvie
2 sõnumid
sylvie fr
Milline valida, teades, et minu 10-kuune Shiba inu kaalub 10 kg ja ta pole veel lõpetanud kasvamist?
Eric
5 sõnumid
eric fr
Alla on pipett alla 10 kg kaaluvatele koertele, kuid teie kutsikas pole veel täiskasvanud, seega küsiksin teie asemel loomaarstilt nõu. Lugupidamisega, Eric
Brigitte
5 sõnumid
brigitte fr
Arvestades, et teie koer on noor, ei tea ma, kas see on talle sobiv. Konsulteerige oma loomaarstiga, et kindel olla. Muidu on toode tõhus umbes 48 tunni möödumisel
julie
1 sõnumid
julie fr
Minu loomaarst müüs mulle 4-kuuse ja 4 kg kaaluva kutsika jaoks pipeti, mis sobib tema suurusele. Kuid kui ostate kolme kaupa, võib-olla on võimalik anda pool annust 10/20 kg jaoks ja hoida ülejäänu järgmiseks korraks.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest