Küsimused, tootearutelud
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
kelly
Kallis Zoomalia klient, mul pole pangakaarti ega tšekki, mul on ainult sularaha. Kuidas ma maksan?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saate oma pangast ülekande teha. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
kelly
Tere, kui me elame Belgias, kas te saate Belgiasse kohale toimetada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame, et pakume antud toote kojutoimetamist Belgias koos DPD-ga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
kelly
Tere, ma tahtsin küsida, kas kui me ostame kaks asja, kas siis on tarnekulud 39 €
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub vedajast ja esemetest, mida soovite osta. Saate meie veebisaidil teha tellimussimulatsioone. Allpool leiate lingi, mis võimaldab teil otse juurde pääseda meie transporditasude tingimustele: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
durand
see tähendab, et puuri külg on pool
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, puur müüakse varuosadena. Seega puuride pealsed, alused ja küljed, mitte pooled. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
severine
mul on roborowski hamster ja viimasel ajal on tema uriin punakat värvi. Soovin teada, kas see on tingitud toitumisest või millestki muust
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil pöörduda oma veterinaararsti poole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
fabienne
Tere, ma sooviksin teada, kas teil on rodüloongi puuri jaoks eraldusplaate? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil pole seda eset meie kataloogis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
jacqueline
Tere, kas see on ruuduline või läbipaistev külg? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tegemist on tõepoolest plastikust küljega. Austusega, Sandy Zoomaliast