Küsimused, tootearutelud Supreme Science Selective jaoks küülik
19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
justine
Tere, kas karp, milles seemned on pakendatud, on kaasas või kingitusena? Kui jah, siis kuidas ja kui mitu kg? Aitäh
1 sõnumid
stephanie
Tere Justine, ma ei saanud teie küsimusest aru... See pole üldse selge
3 sõnumid
gilles
Ei, aga koti hind kilogrammi kohta väheneb, kui koti suurus on 1,5 kg, 3 kg, 5 kg ja 10 kg!
17 sõnumid
laure
Tere, naine, kelle juures mu noor küülik sündis, ütles, et vastavalt tema veterinaararstile pole probleemi seda anda. Ta saab 2-kuuseks, kui ma ta kätte saan. Kas ma saan kohe anda talle junior sööta või peaksin tegema ülemineku?
1 sõnumid
pascale
Peate tulevase loomaarstiga nõu pidama. 2 kuud on veel väga noor, nagu mulle tundub. Eriti on oluline vältida talle liigset stressi, kuna ta eraldatakse liiga vara emast.
1 sõnumid
lionel
Tere, ideaalne vanus adopteerimiseks on võõrutamise lõpp, see tähendab pigem 3 kuud kui 2 kuud, graanulite osas pole probleemi, eriti kui need on samad, millega nad on harjunud.
17 sõnumid
laure
@Lionel_S Tere, ok aitäh graanulite eest, tahaksin neid hiljem muuta
3 sõnumid
gilles
Jah, alates 2-kuusest on jänes võõrutatud, teda ei toideta enam piimaga ja ta hakkab sööma heina ja pressitud graanuleid. Hein peaks olema tema peamine toiduallikas. Graanulid tagavad igapäevase toitainevajaduse, järgides pakenditel märgitud annuseid, mis on 25 g ühe kilogrammi kaaluva looma kohta.
1 sõnumid
loïc
Tere, kui palju aega kulub 10kg kottide saadavuseni (Supreme Science Selective küülikutele)? Aitäh
6 sõnumid
athenais
Tere, milline on selle toote rasvasisaldus? Aitäh ette
1 sõnumid
florian
Pakendil on kirjas: toorrasvad 4%
38 sõnumid
laurine
Tere, millal on 1,5 kg pakendid jälle saadaval?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode on varsti tagasi laos ja on saadaval kaheksa päeva pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
wendy
Tere, ma sooviksin teada, mis tüüpi allapanu pakutakse 3 kg kotiga? Kas need on suured graanulid või nagu maisitõlv? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Viide 63932 alla kuuluv pakutav Supasoft voodipesu on naturaalsest odraõlgedest allapanu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sophie
Tere, olen harjunud seda toitu ostma 5 kg pakendis. Miks teie veebilehel sellist pakendit pole? See on väga kahju!!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 5 kg pakendid on nüüd saadaval tellimiseks. Tarne aeg on 5 kuni 8 päeva. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
3 sõnumid
manon
Tere, sooviksin teada, milline on igapäevase toidu kogus 1 kg kaaluvale küülikule? Ja miks te ei paku enam Versel Laga Cuni Complet graanuleid? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Päevane annus varieerub sõltuvalt küüliku suurusest vahemikus 30 kuni 70 g (50 g keskmise suurusega kääbusküülikule). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
gilles
Päevane annus sõltub looma kaalust, see tähendab, et 1 kg kaaluv küülik peaks saama 25 g graanuleid. Küüliku peamine toiduaine peaks olema hein, mida küülikul peaks alati olema käepärast, samuti vesi.