Küsimused, tootearutelud Välikäepuistik kaitsevõrgu abil
35 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
georges
Soovin teada selle aediku siseläbimõõtu, kui see on täielikult kokku pandud. See on meie kahe merisea jaoks, keda tahame oma terrassile panna. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Läbimõõt on 210cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ghislaine
Ma elan korteris, millel on väga suur betoonist terrass. Kas seda aedikut saab sinna paigaldada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, saate selle aediku oma terrassile paigaldada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
annie
Tere; Mis on sellise tara puitlattide vaheline kaugus? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, treppide vaheline mõõde on 3,1 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
catherine
Tere, kas sellele aiale on olemas laiendusi? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, leiate need allpool: https://www.zoomalia.com/animalerie/element-d-extension-p-14414.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
3 sõnumid
catherine
millised on metallvõre mõõtmed? Kas see aedik sobib kilpkonnale? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see sobib kilpkonnale. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
alexandra
Tere Kas võrku saab paigaldada ristkülikukujuliselt, kui kasutada selleks ainult 6 paneeli? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tundub tõepoolest võimalik, kuid kaitsevõrk ei pruugi enam sobida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
clara
Tere, ma sooviksin teada, kas see aedik sobib kääbusjänesele ja kas seda saab siseruumidesse panna.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode sobib teie lemmikloomale ja kasutamiseks siseruumides. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
3 sõnumid
marie
Tere, sooviksin teada, kas teie saidil müüdav väikeelukate elupaik (nr 34932/34931) sobib avaga aedikusse? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, viide 34932 või 34931 sobib selleks taraks: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-avec-toit-p-11821.html Lugupidamisega, Christelle de Zoomalia
2 sõnumid
delphine
Tere, otsin selle pliiatsi jaoks katet. Kas müüte neid eraldi? Aitäh. Delphine
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole meil selle toote jaoks katet. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast.
2 sõnumid
delphine
Tere, Korrus 31441-ga kaasas olnud võrk on kulunud ja katte pool on rebenenud. Kas saaksin hankida ainult selle võrgu, ma ei näe seda saidil... aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, lisasime just tootelehele kaitsevõrgu: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-avec-filet-de-protection-p-10212.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
louise
Tere, kas see aed püsib püsti ilma maasse istutatud vaiadeta? Tahaksin teada, kas seda saab kasutada siseruumides ja panna näiteks sirge tõkkena. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei, see aedik ei püsi püsti ilma, et oleks enne "sardine" vaiad maasse löödud. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
nathalie
Tere, ma sooviksin teada, kas elemendid on modulaarsed, s.t. kas ma saan mitte kõiki elemente kasutada ja piirdeaiale soovitud kuju anda. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teil võib selle tara piirang olla, kujundeid ei saa lõputult varieerida. Siiski saate seda kohandada, kuid olge tähelepanelik võrgu suhtes, mis ei pruugi sellele enam sobida. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
nathalie
Tere, sooviksin teada saada tarandiku läbimõõtu ja kas see sobib kääbusküülikule. Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui see aedik on kokku pandud, on selle läbimõõt umbes 11m, mis on teie kääbusküüliku jaoks enam kui piisav. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
laura
tere õhtust, kui suur on kõrgus, palun
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõrgus on: 75 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
lea
Tere, ma tahaksin teada, kas taras on uks, sest see aed huvitab mind. Tahaksin selle ühendamiseks oma küülikupuuriga. Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, nagu on märgitud tootelehel, on sellel aial tõepoolest uks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
lea
Tere, ma tahaksin teada, kas kaks lõvilakatõugu küülikut võivad selles aedikus olla. Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See aedik peaks teie küülikutele sobima. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
7 sõnumid
zoé
Tere, kas on võimalik seda aedikut suurendada, ja kui jah, siis millega? Tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saate seda aedikut laiendada laienduselementide abil: https://www.zoomalia.com/animalerie/element-d-extension-p-14414.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
monique
kas see aedik on kergesti kokkupandav? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see aedik on kergesti kokkupandav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond