Küsimused, tootearutelud Välikarjes koos kaitsevõrguga ZOLIA EDA metallist väikestele närilistele

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
contival
1 sõnumid
contival fr
Kas park sobib maismaakilpkonnade välitingimustes paigutamiseks? Aitäh
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere, Siin on kilpkonnadele sobivam aedik: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-toutes-saisons-pour-tortues-zolia-vico-p-57745.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
camille
1 sõnumid
camille fr
Tere, park ei sobi loomadele, kes kaevavad või hüppavad. Näiteks merisead sobivad (järelevalve all).
LAURA
1 sõnumid
laura fr
Tere, kas ma saan selle püstitada nii, et see moodustab ruudukujulise või ristkülikukujulise tarastiku?
Carole
2 sõnumid
carole fr
Jah, see võib olla ümmargune, et paigaldada kate. Aga samuti võib see olla ristkülikukujuline, kuigi kate ise on ümmargune.
SONIA
1 sõnumid
sonia fr
Tere. Viitenumber 72724, EDA metallist aed Ø 109cm x kõrgus 37cm. MIS ON LATTIDE PAKSUS, PALUN? 1 millimeeter? 2 millimeetrit? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pulkade läbimõõt on 1 mm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Camille
1 sõnumid
camille fr
Tere, mis on restide pikkus? Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, iga paneel on 58 x 37cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
maxine
1 sõnumid
maxine fr
Tere, kui mul on mitu parki, kas ma saan need ühendada, et teha üks suur park? Teine küsimus: olen koostanud ostukorvi, millal ma saaksin kauba kätte?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, on täiesti võimalik kombineerida mitmeid parke omavahel. Teie tellimuse kohaletoimetamise kuupäeva osas võib tarneaeg olenevalt toodete saadavusest ja valitud vedajast varieeruda. Kutsume teid üles võtma ühendust Klienditeenindusega numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kl 10:30-12:30 ja 14:30-17:30). Konsultant annab teile teavet kohaletoimetamise viiside ja tähtaegade kohta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sarah
2 sõnumid
sarah fr
tere, kas see aedik sobib hamstritele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lattide vaheline kaugus on 2 cm, see on hamstri jaoks liiga lai. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laureline
1 sõnumid
laureline fr
Tere, kas seda tarvikut saab paigaldada ka siseruumidesse, nii et kõik piigid ei segaks selle stabiilsust?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Seda aedikut saab kasutada siseruumides, kuid see on vähem stabiilne kui vaiade maasse paigaldamise korral, sest see on suhteliselt kerge. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest