Küsimused, tootearutelud Välikarjes koos kaitsevõrguga ZOLIA EDA metallist väikestele närilistele
14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
contival
Kas park sobib maismaakilpkonnade välitingimustes paigutamiseks? Aitäh
86 sõnumid
céline
Tere, Siin on kilpkonnadele sobivam aedik: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-toutes-saisons-pour-tortues-zolia-vico-p-57745.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
camille
Tere, park ei sobi loomadele, kes kaevavad või hüppavad. Näiteks merisead sobivad (järelevalve all).
1 sõnumid
laura
Tere, kas ma saan selle püstitada nii, et see moodustab ruudukujulise või ristkülikukujulise tarastiku?
2 sõnumid
carole
Jah, see võib olla ümmargune, et paigaldada kate. Aga samuti võib see olla ristkülikukujuline, kuigi kate ise on ümmargune.
1 sõnumid
sonia
Tere. Viitenumber 72724, EDA metallist aed Ø 109cm x kõrgus 37cm. MIS ON LATTIDE PAKSUS, PALUN? 1 millimeeter? 2 millimeetrit? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, pulkade läbimõõt on 1 mm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
camille
Tere, mis on restide pikkus? Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, iga paneel on 58 x 37cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
maxine
Tere, kui mul on mitu parki, kas ma saan need ühendada, et teha üks suur park? Teine küsimus: olen koostanud ostukorvi, millal ma saaksin kauba kätte?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, on täiesti võimalik kombineerida mitmeid parke omavahel. Teie tellimuse kohaletoimetamise kuupäeva osas võib tarneaeg olenevalt toodete saadavusest ja valitud vedajast varieeruda. Kutsume teid üles võtma ühendust Klienditeenindusega numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kl 10:30-12:30 ja 14:30-17:30). Konsultant annab teile teavet kohaletoimetamise viiside ja tähtaegade kohta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
sarah
tere, kas see aedik sobib hamstritele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Lattide vaheline kaugus on 2 cm, see on hamstri jaoks liiga lai. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laureline
Tere, kas seda tarvikut saab paigaldada ka siseruumidesse, nii et kõik piigid ei segaks selle stabiilsust?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Seda aedikut saab kasutada siseruumides, kuid see on vähem stabiilne kui vaiade maasse paigaldamise korral, sest see on suhteliselt kerge. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond