Küsimused, tootearutelud
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
catherine
Tere. Sooviksin kassiluuki uksele, mis on 1 cm paksune, kas see sobiks minu uksele? Lugupidamisega tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see sobib teie ukse jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, Kas see kassiuks saab paigaldada 4 cm paksusele puidust uksele ja kas seda saab kasutada kas magnetrežiimis või tavarežiimis vastavalt vajadusele? Kas saate mulle selgitada magnetkaardi kasutamise põhimõtet? Tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kassiluuk sobib kuni 5 cm paksustele ustele. Soovi korral saate lisada täiendava magnetkassetti, mis töötab magnetiga, mille saab paigaldada kassi kaelarihmale ja mis avab kassiluugi. Lugupidamisega Zoomalia Sandy
1 sõnumid
julien
Tere, kas oskate öelda, kas see on Savic Access 4 Way Basic või 4 Way Classic versioon? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei üks ega teine, tegemist on Chatière Acces 4 Way Upgradable'ga. Lugupidamisega Zoomalia tiim
1 sõnumid
manuel
kuidas see magnetkaardiga kassiluuk töötab, ma ei saa aru, palun selgitage mulle, kas magnetkaart on komplektis kaasas, tänan, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ainult kassiluugil on neli asendit, millega saab takistada kassi sisenemist või väljumist. Saate lisada magnetilise juurdepääsu (tänu magnetile kassi kaelarihmal), lisades magnetkasseti 40945. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond