Küsimused, tootearutelud Exo Terra vaagnapesa veenõud

50% kliendid

soovitan seda toodet

25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Elie
1 sõnumid
elie fr
Tere, kui suur peaks olema täiskasvanud isane habekanal?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus L sobib, ref 1861. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jordan
2 sõnumid
jordan fr
Tere, milline suurus sobiks kuninga püütonile, kelle pikkus on umbes 50 cm?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, XL suurus sobib kõige paremini. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Moi
3 sõnumid
moi fr
Tere õhtust, mul on 2 m pikk boa. Kas 17 cm sügavune kauss sobib talle? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tuleb võtta kõige suurem suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Moi
3 sõnumid
moi fr
Tere, millist suurust soovitaksite 2 m pikkusele boa constrictor imperatorile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie boaga veekauss peab täitma kolme ülesannet: pakkuma joogivett, võimaldama suplemist ja reguleerima õhuniiskust. Seega peaksite selle valima vastavalt oma roomaja suurusele: see peaks olema piisavalt suur võimalike vannide jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
350294
2 sõnumid
350294 fr
Tere, Millise suuruse peaks võtma selleks, et Pantherophis guttatus saaks sinna täielikult sisse mahtuda?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub teie mao pikkusest, XL suurus näib olevat miinimum, kuid täpse soovituse andmine on keeruline. Kui teate oma roomaja pikkust, saate kontrollida pakutavate suurustega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Pierre
1 sõnumid
pierre fr
Tere, mis puutub veeanumatesse, siis milline teie poe viide vastab Exo Terra viitele 2803? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on viide 1861. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Savannah
4 sõnumid
savannah fr
Tere, kas see sobib täiskasvanud kuningpütoonile? Tänud vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kauss võib sobida, kui võtad suurima suuruse. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
Yann
4 sõnumid
yann fr
Tere, kas XL-iga on tegemist kõige suuremate mõõtmetega? Kas veel suuremaid variante ei ole, sest see on minu emasele boa'le (BCI) ja ma kardan, et see võib pikas perspektiivis liiga väike olla... tänud, lugupidamisega Yann
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, XL on suurim. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
christophe
2 sõnumid
christophe fr
Tere, ma just tellisin kausi mõõtmetega 10x10x3 ja ma sain kausi, mille mõõtmed (kõik kokku) on 7x8.5x2.7. Kus on probleem? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kauss on ruudukujuline, mille diagonaal on 10 x 10 cm ja mille paksus on ligikaudu 3 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
katia
9 sõnumid
katia fr
Tere, kas 4,90-eurone veekauss sobib leopardgekole? Tänan ette. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kauss peaks teie gekodele sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Titi
13 sõnumid
titi fr
Kas Exoterra suur veekala XL sobib täiskasvanud kuningpüütonile.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest peaks suurus XL teie roomajale sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Franck
1 sõnumid
franck fr
Milline foto vastab suurusele XL/PT 2801-02-03-04? Kas teil on mudeleid, millel on täisnurk, et asetada terrasside nurkadesse? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, mis puudutab mudelit XL, siis on foto 2804. Praegu pole meil nurgakaussi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jacky
1 sõnumid
jacky fr
Kas suuruste l ja xl suurusjärjestus ei ole vahetuses? Palun vastake mulle minu tellimuse kohta, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere PäevastÜmberpööramine tõepoolest toimus, seetõttu parandame tootelehe. Saate suurema mudeli tellimuse esitamisel märgitud hinnaga. Lugupidamisega,Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest