Küsimused, tootearutelud Modulaarne väike aedik närilistele Zolia Tex - 8 osa

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alisson
1 sõnumid
alisson fr
Tere, mu hamster suudab ülevalt aedikust välja pääseda, liivahiir on osavam. Kuid meil on võimalik panna kaitsevõrk. See ei kaldu ümber.
Elodie
2 sõnumid
elodie fr
Tere, tahaksin teada, kas see aedik sobiks mu liivahiirtele? Kas nad võivad sellele toetudes ümber kukkuda ja kas nad saavad ülevalt põgeneda? Aitäh
alexia
1 sõnumid
alexia fr
Tere, kas see sobib kõrbekilpkonnale õues hoidmiseks?
annette
1 sõnumid
annette fr
Ma ei oska teile vastata, kasutan seda seespool oma meriseale; seega roti jaoks, oletan. Kingisin sõbrale sellise aediku, kellel on maismaa kilpkonn ja samuti merisiga. Küsiksin talt ja tuleksin teie juurde tagasi. Ma ise ei jätaks oma merisiga pideva järelvalveta välitingimustes. Ettevaatust kiskjatega.
Damien
1 sõnumid
damien fr
Tere, just selleks kasutusjuhuks ma seda kasutan. Kogu asja koos hoidmiseks lisasin kinnitusribad, et vältida takistuste lahtitulemist. Olge siiski ettevaatlik, sest kilpkonnad kaevavad, nii et kui tema "aed" on mullal, võib ta põgeneda. Lisaks pole seal katust, mis kaitseks kasse, linde või muid kiskjaid. See on ajutine aed, mis vajab jälgimist. Püsivamaks lahenduseks on parem ette näha tugevam paigaldus, katuse ja all oleva võrguga, et vältida kaevamist.
Cécile
1 sõnumid
cécile fr
Kiskjaseirega päevaks on see väga hea. Mina viin nad ööseks turvalisse aedikusse. Oleks mõistlik, kui see toode oleks pakutud kõrgemana koos kohandatava kaitsevõrguga peal. See oleks ideaalne;
Séverine
2 sõnumid
séverine fr
Tere, aedik võib minu arvates sobida kilpkonnadele, kuid ruum jääb väga väikeseks ning see tuleb maapinnale kinnitada. Seega lühikeseks ajaks sobib, kuid mitte selleks, et jätta loom mitmeks tunniks.
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere Alexia, Soovitaksin pigem seda spetsiaalset kilpkonnade aeda (hetkel pole saadaval), kuid kutsun teid klõpsama "teavitage mind, kui see on taas laos": https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-toutes-saisons-pour-tortues-zolia-vico-p-57745.html Lugupidamisega, Céline Zoomalia'st.
Gwendoline
3 sõnumid
gwendoline fr
Tere, kas see park sobib rottidele?
Séverine
2 sõnumid
séverine fr
Olen ostnud selle eseme oma rottidele, kuid seinad on nende jaoks selgelt liiga madalad.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest