Küsimused, tootearutelud Terrariumi Sphagnum-sammal ZooMed - saadaval eri suurustes

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Martine
10 sõnumid
martine fr
Tere, kas see sammal peab enne panemist olema niisutatud ja kuivatatud? See on minu hamstri jaoks. Aitäh
Martine
10 sõnumid
martine fr
Tere, kas see sammal tuleb enne peale panemist märjaks teha ja kuivatada? See on minu hamstri jaoks. Aitäh
ALINE
2 sõnumid
aline fr
Tere, kas see vaht on ühilduv Aafrika hiidtigu Achatina Fulicaga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sammal sobib enamiku liikide jaoks, kuna tegemist on loodusliku tootega. Kuid kuna me ei ole nende loomade spetsialistid, soovitame teil saada põhjalikumat vastust spetsialiseeritud foorumitest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Damarisse
1 sõnumid
damarisse fr
Tere, kas see sobib maisimaole?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sammal on 100% looduslik toode, see sobib enamusele roomajatele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere, ostsin selle toote leopardgekole, kuid eksisin. Kas on võimalik seda kasutada tritonitele, kelle nimi mul on ununenud? Nad on mustad ja punaste laikudega kõhul. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kuna see vaht on loomulik, sobib see teie vesivendadele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest