Küsimused, tootearutelud Exo Terra Ampoule UVB 100 Climat tropical (Ancien Repti Glo 5.0)

112 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Emi
7 sõnumid
emi fr
Tere, arvestades selle lampi tegelikku UVB-mõõtmist 195 nm 20 cm kaugusel, miks väidate "See sobib roomajatele nagu kilpkonnad" - kui välja arvata mõned lihasööjad vesikilpkonnad nagu Sternotherus, on see vale? Sobib metsa roomajatele, hästi, öistele, troopilistele gekodele, kuid kindlasti mitte kõigile kilpkonnadele (ja eriti mitte maismaakilpkonnadele, kellel on vaja vähemalt 10 korda rohkem emissiooni)
brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, mul on kaks noort Hermannuse kilpkonna, olen teilt ostnud 60-vatise UVA lambipirni sunshine shower. Kas ma pean lisama ka UVB lambipirni? Kui jah, siis millist soovitaksite?
Bertrand
2 sõnumid
bertrand fr
Mul on kilpkonn, kes on 5 aastat vana ja kellel on kilbi ja suurusega probleeme. Millist pirni peaksin valima (soojuslamp, UV-UVB jne)? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib teie kilpkonna jaoks, võimsus tuleb määrata vastavalt teie terraariumi suurusele ja kaugusele, kuhu pirn paigutatakse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
matthieu
3 sõnumid
matthieu fr
Tere, 100 cm pikk, 40 cm lai ja 55 cm kõrge akvaariumi jaoks, kus elab pelomedusa kilpkonn, kui palju lampe on mul vaja? Ja kui võimsad need peaksid olema? Aitäh ja head päeva soovides, Matthieu
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, UV-kiirguse jaoks sobib teie kilpkonna jaoks 25 W pirn. Peate lisama soojenduspirni, mis tagab rannal sooja punkti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
matthieu
3 sõnumid
matthieu fr
Tere! Et teie 100 cm pikale, 40 cm laiale ja 55 cm kõrgele akvaariumile neonlampi asendada, soovitaksin järgmisi ampulle ja koguseid:

1. LED-ribad: Võite kaaluda veekindlaid LED-ribasid, mis on saadaval erinevates pikkustes. Näiteks 2–3 riba, et tagada ühtlane valgustus kogu akvaariumi ulatuses. Valige täisspektrilised LED-id, et edendada taimekasvu ja kalade värvide esiletõstmist.

2. T5 või T8 LED-torud: Kui eelistate torukujulisi lampe, siis vaadake, kas T5 või T8 LED-torud sobivad olemasolevasse valgustiaparatuuri. Tavaliselt piisab kahest või kolmest torust, et katta teie akvaariumi suurus.

Veenduge, et valitud LED-d oleksid varustatud piisava valgustugevusega (luumenid), et toetada nii taimede kasvamist kui ka pakuksid esteetilist meeldivust. Kui teie akvaariumis on taimi, on umbes 30-50 luumenit liitri kohta hea orientiir. Samuti jälgige, et lampidel oleksid kaladele ja taimedele sobilikud spektrinäitajad.

Loodan, et see aitab!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sõltub teie varjatud liikide vajadustest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
matthieu
3 sõnumid
matthieu fr
Tere, mul oli 76 cm ja 25 W reptiglo 5.0 neoon, et valgustada oma kilpkonna pelomedusa. Kas teie pirn võib selle asendada? Või on vaja panna mitu? Või mõni muu pirn? Aitäh ja head päeva, Matthieu
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Neoonlamp võimaldab valgust paremini jaotada. Kui soovite tõesti kasutada pirni, on see samuti võimalik, kuid peate valima võimsuse vastavalt oma terraariumi suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Manon
1 sõnumid
manon fr
Tere, kas see lamp sobib stepi kilpkonnale? Kas on vaja lisaks ka kütte- ja UVA-lampi? Terrariumi mõõdud on 80 cm korda 40 cm, millise peaksin valima?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See lamp sobib teie kilpkonna jaoks. Tuleks lisada soojenduslamp, mille paigutaksite kohta, kus ta saaks ennast all soojendada. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.html Soovitatav on regulaarselt kontrollida temperatuuri, et veenduda, et see sobib teie roomajale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Maxime
1 sõnumid
maxime fr
Tere õhtust, kas see 26W lamp on piisav minu kahele noorukesele Ocadia sinensis'ele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lambipirni võimsus tuleb valida vastavalt terraariumi suurusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lionel
3 sõnumid
lionel fr
Tere, kas see pirn sobib Exo Terra Light Dome toele? Aitäh! Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib sellele alusele probleemideta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Agathe
1 sõnumid
agathe fr
Tere, kui palju tunde peaks see lamp põlema päevas neljakuuse noore Hermanni kilpkonna jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lamp peab olema päevasel ajal sisse lülitatud ja öösel välja lülitatud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Dorothée
1 sõnumid
dorothée fr
Tere! Mul on ühemeetrise pikkuse ja 55 cm sügavusega terraarium kahele 1. septembril sündinud Hermanni kilpkonnale. Ma ei tea, millist võimsusega lampi kasutada. Kas saaksite mind aidata? Tänan teid ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Vaja on UV-lampi ja soojuslampe. Repti Glo 5.0 sobib UV-kiirguse jaoks, kuid see ei eralda soojust. Soovitame valida soojuslampi, mis võimaldab hoida sooja punktina. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Tere, mul on 45x45x60 terra Phelsuma laticauda jaoks ja tahan paigaldada rampi 2 lambiga. Kas peaksin võtma 2 lambipirni 13W-iga (üks UV ja üks päevavalguslamp) või 2 lambipirni 25W-iga? Kas oleks vaja lisaks ka soojuslampi? Minu peamine ruum on köetud umbes 20 kraadini.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, UV-lamp ja kuumlamp sobivad hästi. Soovitame kasutada termostaati, et tagada päeva- ja öötemperatuuride püsivus ning kuuma koha õige temperatuur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
oria
18 sõnumid
oria fr
Tere, kas see 26-vatine pirn saab paigutada Exo Terra kaubamärgi kompaktse valgustuse galeriisse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, võite seda lampi kasutada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
joaquim
1 sõnumid
joaquim fr
tere, kas ma saaksin kombineerida selle pirni ja Exo Terra Reptile Visioni pirniga 60 cm kõrguses terrariumis Hermann testuud tibu jaoks või on valgus liiga intensiivne nende kahe pirniga? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate need 2 pirni probleemideta ühendada, kuna need täiendavad teineteist. Võtke maksimaalselt võimsus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christopher
2 sõnumid
christopher fr
Tere, mul on maasisik (stjepp) noor kilpkonn ja tahaksin teada, kas see 35W pirn sobib talle, parimate soovidega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn ei ole piisavalt võimas, tuleks valida SOLAR GLO 125W (ref 2046) pirn + WIRE LIGHT alus + LIGHT BRACKET riputusvars. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christopher
2 sõnumid
christopher fr
Tere, ma just ostsin stepi kilpkonna (5 cm pikk beebi) ja tahaksin teada, kas see lamp sobib talle (25 vatti)? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn ei ole piisavalt võimas, et saada umbes 30 W/cm2 UVB-kiirgust. Peate valima pirni REPTILE UBV 200 26W (viide 43441). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas saaksite öelda, kas see pirn sobiks kahele täiskasvanud Florida kilpkonnale ja millise võimsuse peaksin valima, kui asetaksin pirni 30–40 cm kaugusele rannast? Lugupidamisega, Sylvie
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn pole piisavalt võimas: et saada umbes 30W/cm2 UVB-d, peate võtma REPTILE UBV 200 26W (ref 43441) pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aymeric
1 sõnumid
aymeric fr
Tere, mul on kaks Hermanni kilpkonna ja mul on vaja UVB-lampi, seega kas te saaksite mulle öelda selle lambipirni sokli, palun (kas see on E27 sokkel või mitte), sest ma kavatsen osta selle kinnituskohaga lambihoidja Glow Light Small Maxi 100W 22 x 17 x 16 cm - läbimõõt 14 cm
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitame, et tegemist on tõepoolest E27 sokliga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
TereKas 100 cm akvaariumiga kilpkonna jaoks on vaja 13 või 26 vatti hõõglampi? Lisaks kas 50-vatine soojuslamp nurgakohale on sobiv?Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Terrariumi suurus ei ole oluline, oluline on teada, millisel kõrgusel pirn kilpkonna suhtes asub. Sama kehtib soojenduslambi kohta; mida kõrgemal pirn paikneb, seda vähem soojust see annab. Saate tutvuda valgustuse juhendiga veebisaidil www.exo-terra.com Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
johann
1 sõnumid
johann fr
Millist UV-lampi soovitate Jeemeni kameeleonile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile seda tüüpi pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marc
1 sõnumid
marc fr
Tere, mul on 65*40 terrarium noorele hermanni kilpkonnale. Kas see lamp on piisav või tuleks seda kombineerida Exo Terra intensiivse päikesevõtu lambi tüübiga? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie kilpkonn vajab soojust, seega on vajalik tagada seda kooriva lampiga, näiteks DAYLIGHT. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jeremy
1 sõnumid
jeremy fr
tere, kas nendel lambipirnidel on garantii? lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, lambipirnidele garantii ei kehti. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Clément
1 sõnumid
clément fr
Tere, kas kilpkonna terraariumis on tingimata vaja UVB-lampi ja soojenduslampi või võib UVB-lamp täita mõlemat ülesannet? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub teie kilpkonna liigist. Vajadused on erinevad vastavalt liigile. Selleks, et paremini vastata, vajame rohkem teavet. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Morgane
1 sõnumid
morgane fr
Tere,Kas see lamp sobib taimede, näiteks sukulentide jaoks? Aitäh,Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie taimede jaoks soovitame seda tüüpi pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marine
1 sõnumid
marine fr
Tere, mul on pelomedusa kilpkonn, kas see UV-lamp sobiks? Mul on juba soojenduslamp olemas ja tahtsin teada, kas teil on mõni 2-ühes lamp, mis sobib minu kilpkonnale. Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lamp sobib teie kilpkonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Vincent
2 sõnumid
vincent fr
Tere, mul on 130*90*60 võrguterrariumi kameeleoni jaoks, kas see pirn sobib? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib (valige võimsus 26W) Valgustuse juhendi saab alla laadida, et teada saada, milline pirn sobib, saidil www.exo-terra.com Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Gregory
1 sõnumid
gregory fr
Tere, tahaksin lihtsalt teada, kas te müüte fotol kujutatud versiooni (repti glo 5.0 26W, vana versioon) või uut versiooni, mis selle asendab? "Reptile UVB100 in 25W" Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, müüme uut versiooni (REPTILE UVB 100) Lugupidamisega Zoomalia meeskond
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tahaksin teada, milline repti glo 5.0 pirnidest võtta 13 W või 26 W: minu kilpkonn on 3-aastane ja minu terrarium (see on puidust) on 70 cm pikk ja 40 cm lai. Mulle öeldi, et mul on vaja ka 40-vatist soojendavat pirni? Millise peaksin võtma? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil võtta seadme SUNRAY 35W (PT2315). Täielik süsteem, mis kiirgab UVB-d, UVA-d, VALGUST ja INFRAPUNAST (Kuumus). See tarbib palju vähem, kui te soovite kasutada. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
véronique
1 sõnumid
véronique fr
Tere, kas see lamp tuleb asetada samale tasemele kui teine lamp? Tänan teid ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ise peate otsustama, kui kaugel peaks lamp olema teie loomast, võttes arvesse temperatuuri, mida soovite oma soojas tsoonis saavutada. Soovitame teil varuda termostaati. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Karim
2 sõnumid
karim fr
Tere, mul on calyptratus kameeleon ja olen paigutanud Repti Glo 0.5 lambipirni. Tahaksin seda täiendada soojuse ja UV-lambiga, sest mu terraarium on pime. Kas saate nõu anda flexarium 110*85*40 osas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie kiivritud kameeleoni jaoks soovitame kahte sorti lampe, et rahuldada teie looma vajadusi võimalikult hästi: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.htmlhttps://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-uvb-150-reproduisant-le-climat-desertique-p-584.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
cloe
1 sõnumid
cloe fr
Tere õhtust, mul on kaks noort Hermi kilpkonna. Kui suur on sobiv vattide arv terrariumi jaoks, mille mõõtmed on 100/30/40?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub seadistusest ja rakendatud seadmest, mida hajusam on valgustus, seda võimsam see peab olema. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Marie
2 sõnumid
marie fr
Aitäh vastuse eest. Kas teil on saadaolevaid lampe, mis täidavad mõlemat funktsiooni? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, teil on vaja kasutada kahte erinevat lambipirni. Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
Marie
2 sõnumid
marie fr
Tere,See pirn toodab UVA ja UVB kiirgust, kuid kas see soojendab? Kas ma saan kasutada ainult seda lambipirni maismaa kilpkonna jaoks või peaksin võtma teise, mis soojendab?Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn ei ole soojenduspirn. Soovitame tõepoolest lisada soojenduspirn. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
JULIEN
1 sõnumid
julien fr
Tere, kas lamp toodab UVA-kiirgust? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Nagu tootekirjelduse lehel märgitud, eraldab see lamp UVB- ja UVA-kiirgust Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Sindy
4 sõnumid
sindy fr
Tere, kas see lambipirn sobiks kahele Hermann'i noorukilpursele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see pirn võiks sobida teie kahele kilpkonnale. Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
TEDDY
1 sõnumid
teddy fr
Tere, kas 13w pirnist piisab maismaa kilpkonna jaoks suurusega 100x50x25cm terrarium? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kõik oleneb teie lambialuse kaugusest. Kuid see pirn peaks sobima. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'lt
angeline
1 sõnumid
angeline fr
Tere, Kas see pirn sobib noore maismaalise kilpkonna jaoks, kes elab terrariumis Exo Terra 45/45/45? Kui jah, siis kas valida 13 või 26 W? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib, soovitame teile 13W. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
christophe
3 sõnumid
christophe fr
Tere, kas see pirn toodab natuke soojust? Terrarium Exo terra 45/45/30
christophe
3 sõnumid
christophe fr
Tere, kas need Repti Glo 5.0 E27 13W lambipirnid sobivad gekole, kellel on päeval vaja soojust (30/35°), öösel (20/25°) ja üsna palju niiskust, 40 kuni 60%? Mul on Exo Terra 45/45/30.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saame teile pigem soovitada päevavalguslamp Sun Glo: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Ja ööks: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-clair-de-lune-night-glo-p-579.html Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
tiffany
3 sõnumid
tiffany fr
Tere, mul on Hermannuse kilpkonn infrapunase lambiga, kuid otsin lampi, mis annaks UVB-kiirgust. Kas see pirn sobiks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie kilpkonna jaoks saame soovitada ühte neist kahest lambipirnist (alates 60 cm kauguselt lambist): - SunRay 70W: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-sunray-uva-et-uvb-p-16929.html või - SolarGlo 160W: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-solar-glo-p-580.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Véronique
8 sõnumid
véronique fr
Üks Exo Terra lamp, millel on 3 soklit, ja teine, millel on 4 soklit
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kas saaksite oma küsimust ümber sõnastada? Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Véronique
8 sõnumid
véronique fr
Tere, kui palju 26 W pirne on vaja 60 cm pikkuse rambi jaoks, et valgustada sinist Litoria caerulea? Ja kui palju 26 W pirne on vaja 90 cm pikkuse rambi jaoks, et valgustada veedragonit? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kas saaksite meile öelda, millist rampi soovite, et me teaksime, mitu pirni see mahutab ja milliseid soovitada? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alison
1 sõnumid
alison fr
Tere, mul on kaks pelomedusat ja ma tahaksin teada, kas see lamp sobiks neile rannas? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile pigem seda pirni: Splash-kaitsega pirn SwampGlo https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussur-swampglo-p-556.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
patricia
2 sõnumid
patricia fr
tere, mul on 60 cm pikk Exo Terra terraarium, mille kõrgus ja sügavus on 45 cm. Sellel on üleval lampide jaoks mõeldud raam, kuhu ma pean paigutama paariks kuuks Hermann’i kilpkonna beebid. Kas ma saan seda lampi UV-kiirguse jaoks kasutada? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sobib täiesti väikestele kilpkonnadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
gaelle
5 sõnumid
gaelle fr
Tere, kas UVB-lamp kiirgab ka vee all?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Siin on foorum, mis võib-olla aitab teid selle küsimuse lahendamisel: https://www.tortueforum.com/t19092p15-uvb-pour-pelomedusa-subrufa

Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
gaelle
5 sõnumid
gaelle fr
Ma arusaadav ampull on jõudnud minuni ja seni olen sellega rahul. Ainult, kuidas teada saada, millal UVB-d enam ei eraldu? Kuidas teada saada, millal lampi vahetada? Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitus on vahetada oma pirnid igal aastal, isegi kui tundub, et need töötavad endiselt hästi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
cathy
1 sõnumid
cathy fr
Tere, mul on 30*30*45 terrarium kuivamaa bernard l'hermititele. Millise võimsuse peaksin valima? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 26W pirn peaks olema piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
kévin
3 sõnumid
kévin fr
Tere, mul on noorele kameeleonile mõeldud terraarium mõõtmetega 45x45x60. Mul on lampide hoidja (Glo Light Maxi 125W 22 x 17 x 16 cm - diameeter 14cm) millist võimsust te soovitate? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile 26W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Noémie
1 sõnumid
noémie fr
Tere, kui ma ostan selle lambi, kas see sobib kõigile pindadele (kirjutuslaud jne)? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, täpsustage oma küsimust, mida mõtlete kõikvõimalike vahendite all? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Titi
13 sõnumid
titi fr
Kas see lamp sobib 90 cm terraariumile, kus on kuningpüüton?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See lamp võib sobida. Kuid python regius'e jaoks on valgustus peaaegu kasutu; piisab päevavalgusest. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
romain
1 sõnumid
romain fr
Tere, sooviksin teada, kas see pirn pakub Pogona viticepsile piisavalt UVB-valgust?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Pogona jaoks on soovitatav UVB10 neon. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
stephane
2 sõnumid
stephane fr
Tere õhtust, millist lampi ja millist võimsust peaksin oma Florida kilpkonnade akvaarium-terrariumi jaoks valima?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate valida 26-vatise. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christine
11 sõnumid
christine fr
tere, mul on isiklikult Florida kilpkonn, kes peaks olema 10-aastane, ma valisin 26-vatise, mitte suurepärase, see ei soojenda, ma ei soovita seda veekilpkonnadele
Virginia
1 sõnumid
virginia fr
Tere, mul on mauri kilpkonn ja tahaksin teada, kas ma peaksin selle tüüpi pirni terraariumi jaoks võtma ja kas see sobib 'Glow Light Max' klambriga lambialusega (kas ma peaksin valima 14 või 21 cm läbimõõdu)? Suur tänu.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn peaks põhimõtteliselt sobima ja glow light hoidik sobib tõesti (14 cm peaks piisama). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
minu terraarium on 80/80/50, vaja on 5.0 lambipirni kameeleoni jaoks, aga kas see peaks olema 13 vatti või 26 vatti, mul on kameeleon väike
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame 26-vatist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Mul on kameeleon ja ma tahaksin teada, kas valida 5.0 pirn, mille võimsus on 13 vatti või 26 vatti. Tänud ette!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui suur on teie terraarium? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
arthur
3 sõnumid
arthur fr
kas see suudab korralikult kuumeneda ja anda piisavalt UV-kiirgust, et pogoonat niimoodi soojas hoida, või peaks kasutama seda pirni koos soojenduspirniga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, vajate soojenduslampi + UVB. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere,Kas oleks vaja osta füsignaatuse jaoks lisaks veel soojendav lamp, kui mul on juba 4 ReptiGlo lampi (mul on 2 Exo Terra Compact Top galeriid)?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sel ajal on tõepoolest parem lisada oma lemmikloomale küttepirn. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest