Uue küüliku adopteerimine

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Delphine
2 sõnumid
delphine fr

Tere,

Praegu on mul 4-aastane kääbusjänes ja ma plaanin võtta endale uue umbes 5 kuu vanuse kääbusjänese. Igal jänesel on oma puur, aga kardan, et minu praegune jänes võib üritada teist tappa. Sooviksin teada, kas kellelgi on olnud sarnane olukord, kui nad on võtnud teise jänese. Ja kuidas suurem ja vanem jänes näitab oma domineerimist väiksema üle või kas väiksem alistub suuremale kohe?

Tänan teid

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Delphine,

tõepoolest on hea alustada nendega kahes erinevas puuris ja tutvustada neid üksteisele, lastes neil koos vabaduses ringi liikuda. Tuleb näha, kuidas nad sel hetkel käituvad.

Samuti pead täpsustama, kas tegemist on kahe isase, kahe emase või ühe isase ja ühe emasega...

Tõepoolest, sul on kindlasti üks domineeriv ja üks alluv, kuid nad õpivad sel viisil koos elama.

Ilusat päeva

Elodie zoomaliast

Delphine
2 sõnumid
delphine fr

Tere,

Aitäh vastuse eest. Mul on seega kaks isast ja ma plaanisin samuti alustada väljas käimist. Minu nelja-aastane on väga seltsiv, avastasin ta pesemas end aknast sisse tulnud tundmatu kassiga. Kuid ma kardan, et pean väikese kastreerima, kuid kas on võimalik, et kui nad hästi läbi saavad, pole kastreerimine vajalik?

Aitäh

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

ma arvan, et ilma kastreerimiseta muutuvad nad omavahel agressiivseks, aga eks paistab!

Delphine
10 sõnumid
delphine fr

Tere Delphine :) (minu nimi on samuti Delphine ;) )

Minu väike kääbusjänes oli kümneaastane, kui võtsin endale teise jänese.

Neil on igaühel oma puur ja kui nad aias mängivad, on nad koos ja armastavad teineteist! Kuid kogu see protsess võttis vähemalt aasta aega ning minu uus jänes, kes on nüüd kaheaastane ja suurem, on suurusest hoolimata alluv minu esimesele jänesele.

See nõudis aega, mitmeid kohtumisi neutraalsetes kohtades (väga lühikest aega alguses), mõningaid tagaajamisi, urisemist… Nad hakkasid mõne aja pärast koos aias mängima, igaüks omas nurgas koos oma asjadega. Kuid järk-järgult liikusid nad teineteise suunas ja hakkasid järk-järgult teineteist hindama. Ma arvan, et võite lasta neil regulaarselt suures ruumis mõneks minutiks kohtuda, neid samal ajal jälgides. Hea idee võiks olla puuride asetamine üksteise lähedale või isegi nende jaoks eraldi aediku loomine, kus nad saavad teineteist näha, kuid kus igaüks on siiski oma nurgas. Aja jooksul ja suure kannatlikkusega näete, kuidas hierarhia paika loksub ning tegutsete oma loomade tundmise põhjal. Sest jah, hierarhia kindlasti paika loksub; loomad hakkavad teineteist "testima".

Reegleid ei ole, kuid loomi steriliseerimine võib aidata muuta neid vähem agressiivseks omavahel.

Oma loomade koos mängimist, ninaga tervitamist, üksteise kõrval magamist on suurepärane vaadata, ja ma arvan, et see on neile tõesti kasulik :)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest