Küsimused, tootearutelud Brumisateur à ultrasons Trixie Reptiland Fogger
18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sullivan
Tere, kas see on guppy kaladega ohutu, palun?
3 sõnumid
marilyn
Tere, kas see saab töötada digitaalse hügrostaat-termostaadiga 2? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kas see toode sobiks hügrostaatstermostaadiga? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sylvie
Tere, sooviksin osta õhuniisutajat, kuid ma ei tea, kas see peaks olema ultraheli või mitte? Mis vahe on neil kahel? Ma olen aru saanud, et neid pannakse terrariumi, aga kas on vigastuste (põletused, lõiked) oht noorele moreliale, kui ta end ümber keerab või veenõusse peitub? Ja lõpuks, kas mõlemat saab ühendada taimeriga? Tänan ette vastuste eest. Lugupidamisega, SD
1 sõnumid
christian
Tere, millised varumembraanid tuleks sellele mudelile tellida?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on järgmine membraan:31030 Udumemasina (väike) asendusmembraan https://www.zoomalia.com/animalerie/membrane-de-rechange-pour-brumisateur-trixie-p-9918.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
christelle
Tere, ma soovin membraani vahetada, kuid ma ei suuda võtmega niisutajat avada. Kas on olemas mõni tehnika? Kuidas peaksin pöörama? Aitäh
1 sõnumid
nicolas
Tere, ma sooviksin teada, kuidas asetada toode oma terraariumisse. Nimelt pole mul mingeid avasid, kust saaks juhtme brumisaatorilt terraariumi seest pistikuni vedada. Kas on võimalik panna patareid või peaksin leidma mõne muu viisi? Tänan teie vastuse eest, lugupidamisega, Nicolas.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, te ei saa patareisid panna. Soovitame puurida oma terraariumisse auk või juhtida kaablid läbi kaane, kahjuks muid lahendusi ei ole. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
yeelen
Tere, kui palju peab pihusti olema vee all, et see korralikult töötaks? Kas selle mudeliga võib kasutada demineraliseeritud vett? Tänan teie vastuse eest lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vaja on vähemalt 3 cm vett. Seda saab kasutada destilleeritud veega. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
4 sõnumid
valerie et frederic
Tere, kas seal on lüliti? Või peab ootama, kuni see ise välja lülitub, kui see lülitub välja turvarežiimil. Tegelikult tahan hommikul vaid mõneks minutiks sisse lülitada! Või panna seadme ajastiga töötama?? Kas tuleb ikkagi veepaaki pandud vett Calcimize'iga töödelda või mitte? Tänan vastuste eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle eseme küljes ei ole lülitit, kuid võite kindlasti liita ajastiga. Mis puudutab vett, siis pole seda üldse vaja töödelda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
fanch
Tere, ma sooviksin teada, kuidas seda tüüpi toodet kasutatakse ja milline on selle eluiga. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate ainult Foggeri asetama veeanumasse. See soojeneb ja tekitab udu. Eluiga sõltub seadme kasutamise sagedusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
michel
kas seda saab kasutada 130 cm terraariumis koos Exo Terra kosega Colombia keisermadu jaoks?????
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate seda kasutada oma terrariumis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julien
Millised on selle mõõtmed? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõõdud on: - läbimõõt: 3,5 cm - paksus: 2,5 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond