Küsimused, tootearutelud Brumisateur à ultrasons Trixie Reptiland Fogger

18 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sullivan
1 sõnumid
sullivan fr
Tere, kas see on guppy kaladega ohutu, palun?
Marilyn
3 sõnumid
marilyn fr
Tere, kas see saab töötada digitaalse hügrostaat-termostaadiga 2? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kas see toode sobiks hügrostaatstermostaadiga? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
SYLVIE
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, sooviksin osta õhuniisutajat, kuid ma ei tea, kas see peaks olema ultraheli või mitte? Mis vahe on neil kahel? Ma olen aru saanud, et neid pannakse terrariumi, aga kas on vigastuste (põletused, lõiked) oht noorele moreliale, kui ta end ümber keerab või veenõusse peitub? Ja lõpuks, kas mõlemat saab ühendada taimeriga? Tänan ette vastuste eest. Lugupidamisega, SD
christian
1 sõnumid
christian fr
Tere, millised varumembraanid tuleks sellele mudelile tellida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See on järgmine membraan:31030 Udumemasina (väike) asendusmembraan https://www.zoomalia.com/animalerie/membrane-de-rechange-pour-brumisateur-trixie-p-9918.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Christelle
3 sõnumid
christelle fr
Tere, ma soovin membraani vahetada, kuid ma ei suuda võtmega niisutajat avada. Kas on olemas mõni tehnika? Kuidas peaksin pöörama? Aitäh
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Tere, ma sooviksin teada, kuidas asetada toode oma terraariumisse. Nimelt pole mul mingeid avasid, kust saaks juhtme brumisaatorilt terraariumi seest pistikuni vedada. Kas on võimalik panna patareid või peaksin leidma mõne muu viisi? Tänan teie vastuse eest, lugupidamisega, Nicolas.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, te ei saa patareisid panna. Soovitame puurida oma terraariumisse auk või juhtida kaablid läbi kaane, kahjuks muid lahendusi ei ole. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Yeelen
1 sõnumid
yeelen fr
Tere, kui palju peab pihusti olema vee all, et see korralikult töötaks? Kas selle mudeliga võib kasutada demineraliseeritud vett? Tänan teie vastuse eest lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, vaja on vähemalt 3 cm vett. Seda saab kasutada destilleeritud veega. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
VALERIE ET FREDERIC
4 sõnumid
valerie et frederic fr
Tere, kas seal on lüliti? Või peab ootama, kuni see ise välja lülitub, kui see lülitub välja turvarežiimil. Tegelikult tahan hommikul vaid mõneks minutiks sisse lülitada! Või panna seadme ajastiga töötama?? Kas tuleb ikkagi veepaaki pandud vett Calcimize'iga töödelda või mitte? Tänan vastuste eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle eseme küljes ei ole lülitit, kuid võite kindlasti liita ajastiga. Mis puudutab vett, siis pole seda üldse vaja töödelda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Fanch
1 sõnumid
fanch fr
Tere, ma sooviksin teada, kuidas seda tüüpi toodet kasutatakse ja milline on selle eluiga. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate ainult Foggeri asetama veeanumasse. See soojeneb ja tekitab udu. Eluiga sõltub seadme kasutamise sagedusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
michel
1 sõnumid
michel fr
kas seda saab kasutada 130 cm terraariumis koos Exo Terra kosega Colombia keisermadu jaoks?????
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate seda kasutada oma terrariumis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
julien
1 sõnumid
julien fr
Millised on selle mõõtmed? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõõdud on: - läbimõõt: 3,5 cm - paksus: 2,5 cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest