Küsimused, tootearutelud Ujuv saar ZooMed Turtle Dock aquaterrariumile

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lola
1 sõnumid
lola fr
Tere õhtust, millal on suur mudel saadaval, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõlemad suurused on hetkel saadaval. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
joy
6 sõnumid
joy fr
Tere, mul on kaks kilpkonna, üks on 10 cm ja teine 11 cm. Kas keskmine mudel sobiks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Keskmine mudel sobib (ref 6659). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
César Manuel
1 sõnumid
césar manuel fr
Kas saar on pruun või hallikas? Sest kliendi fotol tundub see hall. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saareke on tumehall. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jocelyne
2 sõnumid
jocelyne fr
Mul on kolm 3-aastast Pelomedusa kilpkonna, kelle laius on umbes 14 cm ja kaal umbes 800 grammi igaüks. Millistele nende kaalule vastupidavatele platvormidele te mul soovitate?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teie kilpkonnadele võtta 2 keskmise suurusega ujuvat saart. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
Valérie
1 sõnumid
valérie fr
Tere, ma tahtsin teada, kas ujuv saar sobib 800-grammisele kilpkonnale? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see ujuvsaar võib sobida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Annie
1 sõnumid
annie fr
Tere. Mul on kaks kilpkonna (umbes 16 cm kumbki) ja sooviksin teada, kas suur mudel on teie veebisaidil saadaval? Kui ei, siis kas keskmine mudel võiks piisata? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Suur mudel ei ole hetkel saadaval. Teie kilpkonnade jaoks oleks vaja 2 keskmise suurusega mudelit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
prescillia
2 sõnumid
prescillia fr
Tere, arvestades, et minu kilpkonnad on umbes 13 cm laiused ja üsna rasked, kas keskmine saar sobiks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, keskmine saar võib sobida. Kui te kahtlete liiga palju, võite alati valida kõrgema mudeli. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
prescillia
2 sõnumid
prescillia fr
Tere, ma sooviksin teada, millistele mõõtmetele vastab keskmine mudel: 16,5*37*5 (ma eeldan, et 37 on pikkus, 5 on kõrgus, aga 16,5?? laius? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see vastab laiusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest