Küsimused, tootearutelud Ujuv saar ZooMed Turtle Dock aquaterrariumile
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
lola
Tere õhtust, millal on suur mudel saadaval, palun?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõlemad suurused on hetkel saadaval. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
6 sõnumid
joy
Tere, mul on kaks kilpkonna, üks on 10 cm ja teine 11 cm. Kas keskmine mudel sobiks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Keskmine mudel sobib (ref 6659). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
césar manuel
Kas saar on pruun või hallikas? Sest kliendi fotol tundub see hall. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saareke on tumehall. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
jocelyne
Mul on kolm 3-aastast Pelomedusa kilpkonna, kelle laius on umbes 14 cm ja kaal umbes 800 grammi igaüks. Millistele nende kaalule vastupidavatele platvormidele te mul soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teie kilpkonnadele võtta 2 keskmise suurusega ujuvat saart. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
1 sõnumid
valérie
Tere, ma tahtsin teada, kas ujuv saar sobib 800-grammisele kilpkonnale? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see ujuvsaar võib sobida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
annie
Tere. Mul on kaks kilpkonna (umbes 16 cm kumbki) ja sooviksin teada, kas suur mudel on teie veebisaidil saadaval? Kui ei, siis kas keskmine mudel võiks piisata? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Suur mudel ei ole hetkel saadaval. Teie kilpkonnade jaoks oleks vaja 2 keskmise suurusega mudelit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
prescillia
Tere, arvestades, et minu kilpkonnad on umbes 13 cm laiused ja üsna rasked, kas keskmine saar sobiks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, keskmine saar võib sobida. Kui te kahtlete liiga palju, võite alati valida kõrgema mudeli. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
prescillia
Tere, ma sooviksin teada, millistele mõõtmetele vastab keskmine mudel: 16,5*37*5 (ma eeldan, et 37 on pikkus, 5 on kõrgus, aga 16,5?? laius? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see vastab laiusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond