Küsimused, tootearutelud TYROL Grands Rondins de Bois, Jeu en Bois pour Rongeur et Lapin
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
cécilia
Tere, Milline suurus sobib kõige paremini Casita 120 cm puuri väikesele uksele? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle ukse jaoks ei sobi ükski suurus, kuna see osutub nende sildade jaoks liiga kitsaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
pauline
Tere, Miks on suur hinnavahe puitsilla, viitenumber 32356, mille hind on 14,99 €, ja nende artikuleeritud palkide, mille hind on 8,90 €, vahel? Soovin teile head päeva.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See liigendpalkidest sild on 20 cm lai, samas kui viitenumber 32356 on 40 cm lai. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
anna
Tere, kas saaksite mulle öelda silla M-suuruse laiuse?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, silla suurus M on 16,5 cm lai. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
noémie
Tere, kas seda saab kasutada "treppina", et pääseda sillale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Puitpalke ei ole omavahel jäigalt ühendatud. Võite siiski proovida neid luua, kinnitades iga otsa, kuid tulemuse osas ei ole kindel. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
julie
Tere, Kas saate mulle öelda, milline on XL-mudeli laius? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mudeli XL laius on 20 cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
fanny
Tere, millist suurust peaksin kaaluma, et mu merisead saaksid ühest puurist teise liikuda, teades, et mõlemad puurid on vastamisi.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võite valida merisea eritellimusel mudeli: Liigendatud palgid - suurus M: 28 cm - merisea jaoks Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lauren
Tere, millist suurust on vaja, et minu merisiga saaks oma puuri sillaga välja tulla? Kas M on piisav või tuleks võtta XL? Minu puuri kõrgus on 22 cm.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame mudelit: liigendraud - suurus M: 28 cm - merisigadele Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
dolores
Tere. Sooviksin teada XL-suuruses palkide laiust. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, need on looduslikud palgid, seega võib läbimõõt veidi erineda. Sellegipoolest on läbimõõt umbes 2 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond