Küsimused, tootearutelud TYROL Grands Rondins de Bois, Jeu en Bois pour Rongeur et Lapin

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Cécilia
1 sõnumid
cécilia fr
Tere, Milline suurus sobib kõige paremini Casita 120 cm puuri väikesele uksele? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle ukse jaoks ei sobi ükski suurus, kuna see osutub nende sildade jaoks liiga kitsaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Pauline
3 sõnumid
pauline fr
Tere, Miks on suur hinnavahe puitsilla, viitenumber 32356, mille hind on 14,99 €, ja nende artikuleeritud palkide, mille hind on 8,90 €, vahel? Soovin teile head päeva.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See liigendpalkidest sild on 20 cm lai, samas kui viitenumber 32356 on 40 cm lai. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anna
5 sõnumid
anna fr
Tere, kas saaksite mulle öelda silla M-suuruse laiuse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, silla suurus M on 16,5 cm lai. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
noémie
3 sõnumid
noémie fr
Tere, kas seda saab kasutada "treppina", et pääseda sillale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Puitpalke ei ole omavahel jäigalt ühendatud. Võite siiski proovida neid luua, kinnitades iga otsa, kuid tulemuse osas ei ole kindel. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Julie
2 sõnumid
julie fr
Tere, Kas saate mulle öelda, milline on XL-mudeli laius? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mudeli XL laius on 20 cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
FANNY
2 sõnumid
fanny fr
Tere, millist suurust peaksin kaaluma, et mu merisead saaksid ühest puurist teise liikuda, teades, et mõlemad puurid on vastamisi.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võite valida merisea eritellimusel mudeli: Liigendatud palgid - suurus M: 28 cm - merisea jaoks Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
lauren
1 sõnumid
lauren fr
Tere, millist suurust on vaja, et minu merisiga saaks oma puuri sillaga välja tulla? Kas M on piisav või tuleks võtta XL? Minu puuri kõrgus on 22 cm.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame mudelit: liigendraud - suurus M: 28 cm - merisigadele Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
dolores
1 sõnumid
dolores fr
Tere. Sooviksin teada XL-suuruses palkide laiust. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need on looduslikud palgid, seega võib läbimõõt veidi erineda. Sellegipoolest on läbimõõt umbes 2 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest