Küsimused, tootearutelud
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
laurine
Tere, kas ülaltoodud mudel (tõenäoliselt 34 cm) on peagi jälle saadaval? Ja mis see maksab? Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurem suurus ei ole enam saadaval. Soovitame järgmist toodet, suurus M on saadaval järgmisel nädalal. https://www.zoomalia.com/animalerie/toilette-d-angle-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-21854.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
anne
Tere Millele vastab 34 cm (külg, diagonaal)? Kas saaksite palun anda 34 cm küljed ja kõrgused ees ja taga? Kas seda saab kinnitada puurile? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 34 cm vastab sissepääsule (kõige laiem külg). Sügavus on 26 cm. Kõrgus ees on 4 cm ja taga 7 cm. Kõrgeimas punktis on taga kaks konksu, et kinnitada kast puuris. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
emmanuelle
Tere, suurus 34 cm ei ole endiselt saadaval alates jaanuarist 2015? Ja 34 cm? diagonaalile, külje jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me kinnitame, et tarnija on lõpetanud 34 cm tootmise. 34 cm tähistas toote laiust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
yvonne
Kas olete saanud suuruse 34 cm? Teil oleks pidanud see olema 15 päeva jooksul pärast minu esimest küsimust, kuid teil pole seda endiselt.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole me neid veel kätte saanud. Kohe kui need on laekunud, ilmuvad need saadavalolevatena. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
marie-lou
Tere taas! Kas sinine, roosa ja lilla on ainsad värvid või on veel teisigi?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Värvid on juhuslikud, kõik sõltub meie tarnija saadetisest. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
marie-lou
Tere, mul on paarinädalane merisiga, ta on tõesti hästi väike. Kas 16 cm ei jää talle liiga väikeseks? (Ma ei taha osta 34 cm, sest vastasel juhul ei jää talle puuris palju ruumi)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui täiskasvanuks saades on 16 cm risk liiga väikeseks osutuda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
yvonne
Kas te saate varsti suurust 34 cm? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on taas laos saadaval ja on saadaval 15 päeva jooksul. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
lolita
Tere, kas ma peaksin oma kääbusküülikule võtma 16 cm või 34 cm?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame 34 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond