Küsimused, tootearutelud

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Zurano
1 sõnumid
zurano fr
Tere, kas see on kohandatav maismaakilpkonnale? Lisaks, kuidas seade kinnitatakse, palun? Millele kinnitatakse või surutakse pingutuspoldiga? Lugupidamisega. Aitäh. Clement
Anne-Marie
1 sõnumid
anne-marie fr
Tere, minu Exo Terra jaoturi ekraan lülitub välja 4 päeva pärast, isegi uute patareidega, ainult patarei sümbol on nähtav ja vilgub (kuigi patareid on uued ???)
veronique
1 sõnumid
veronique fr
Tere, ma pean ära olema kolm nädalat ja annan oma kilpkonnale krevette ja graanuleid. Kas teie seade suudab jagada sellist toitu, mida ma teilt ostan, või pean ma tema toitu muutma? Ja kas reservuaar on piisavalt suur, et jätkuks kolmeks nädalaks? Aitäh. Pr AUDIOT
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub graanulite suurusest. Me ei soovita krevettide kasutamist, kuna niiskus põhjustab ummistumist ja takistusi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lucy
5 sõnumid
lucy fr
Tere, Kui ühe toidukorra kogus päevas, siis kui kaua seade suudab minu veekilpkonna toita (sest pean minema kaheks nädalaks)? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Turtle Feeder mahutavus on 200ml, peate viitama selle toidu karbile ja hindama igapäevaselt antavat kogust, et teada saada, kas üksainus dosaator on piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Tere, kas seda seadet on võimalik panna kuivatatud krevette? Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei saa teile garanteerida, et see sobib, kuna jaotur sobib ümmarguste graanulite ja pulkade jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Celine
1 sõnumid
celine fr
Tere, soovin seda eset osta, aga kas riknevus sobib roomajale ja kui tellin täna, millal ma kauba kätte saan? Tänan.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jaotur võib sisaldada enamiku ümmargusi graanuleid ja pulgakesi.See artikkel on saadaval 24 tunni jooksul.Kohaletoimetamise aeg sõltub valitud vedajast (alates 24 tunnist Chronopostiga kuni 5 tööpäevani DPD / Prédictiga). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Singrid
1 sõnumid
singrid fr
Tere, Minu akvaariumil ei ole katet, kas on võimalik jaoturit klaasile kinnitada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, Turtle Feederit saab paigaldada külgaknale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
heloise
1 sõnumid
heloise fr
Kuidas seadistada, et ainult üks eine päevas oleks saadaval, kuna mul aktiveeruvad kõik neli valikut?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, nagu on juhistes öeldud: Nuput "SET": vali kohaliku aja ja söögiaeg. Nupp "FEED" (toidu käsitsi jaotamine): vajutage seda nuppu, et jagada lisa toitu või kontrollida seadme funktsionaalsust; toidu kamber pöörleb ühe korra. Nupud "HR" ja "MIN": pärast nupu "SET" vajutamist vilgub vastav sümbol (kohalik aeg ja söögiaeg) ning seda saab seadistada nuppudega "HR" ja "MIN". 1. KOHALIKU AJA või kellaajaline seadistus: vajutage nuppu "SET" üks kord. Kell sümbol vilgub. Vajutage nuppu "HR", et seadistada tund ja nuppu "MIN", et seadistada minutid. 2. SÖÖGIAJA 1 sisestamine: vajutage uuesti nuppu "SET". Ekraanile ilmub 00:00. Söögiaja 1 sümbol, number "1", vilgub. Vajutage nuppu "HR", et määrata esimese söögikorra aeg. Vajutage nuppu "MIN", et sisestada minutid. Teise söögikorra seadistamiseks lugege punkti 3. Kui söögiaja seadistamine on lõpetatud, vajutage "SET" kuni kõik sümbolid (numbrid) enam ei vilgu. Vilkuv nool näitab järgmist söögiaega. Seade on nüüd programmeeritud. 3. SÖÖGIAJA 2 sisestamine: vajutage uuesti nuppu "SET". Ekraanile ilmub 00:00. Söögiaja 2 sümbol, number "2", vilgub. Vajutage nuppu "HR", et määrata teise söögikorra aeg. Vajutage nuppu "MIN", et sisestada minutid. Muude söögiaegade programmeerimiseks korrake seda sammu. Kui söögiaja seadistamine on lõpetatud, vajutage "SET", kuni kõik sümbolid (numbrid) enam ei vilgu. Vilkuv nool näitab järgmist söögiaega. Seade on nüüd programmeeritud. Kui patareid on vahetatud või eemaldatud, tuleb Exo Terra® kilpkonnatoidu jagaja ümber programmeerida. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Lucile
2 sõnumid
lucile fr
Tere, mul on täiskasvanud rohe-ear kilpkonn (Trachemys scripta scripta). Lähen nädalaks puhkusele ja soovin osta selle toote, et teda minu eemaloleku ajal toita. Milliseid graanuleid, mis selle seadmega sobivad, soovitate? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame neid graanuleid: https://www.zoomalia.com/animalerie/sticks-pour-tortue-aquatique-adulte-530g-p-22805.html Lugupidamisega, Sandy Zoomalia'st
CHRYSTELLE
3 sõnumid
chrystelle fr
Tere, kas on võimalik programmeerida seda seadet kilpkonnade toitmiseks üle päeva? Kas see sobib Zoo Medi graanulitega? Täname ette teie vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole see võimalik. Tõepoolest, programmeerimine toimub ainult päeva kaupa. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
benjamin
1 sõnumid
benjamin fr
Tere, kas teie arvates sobib see toode kääbusküülikule, kes vajab 2 portsjonit 30 g graanuleid päevas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode sisaldab 200 ml, see peaks sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest