Küsimused, tootearutelud Turtle Bank Exo-Terra Plage mobile pour tortue
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
13 sõnumid
fanny
Tere, soovitaksin valida suuruse, mis sobib Jamaica 50 kilpkonna basseini jaoks viitega 71171. Täpsema teabe saamiseks vaadake järgmist linki: https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-tortue-jamaica-p-308.html. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See sõltub peamiselt teie kilpkonna suurusest, kes peab saama rannal puhata ja selleks piisavalt ruumi olema. Tehniliselt sobivad mõlemad rannad teie paaki. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
3 sõnumid
aurelien
Kas teil on suur 41 cm mudel? Soovin seda osta. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei, tegu on tootega, mis on meie tarnija juures laost otsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
julie
Tere, Sooviksin teada, kas magnetid suudavad hoida ujuvat saart läbi plastikkarbi? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Rand hõljub vee peal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
cyril
Tere, mul on küsimus, mis võib tunduda rumalana, kuid ma soovin oma leopardgekode terraariumile teha korruse. Tahaksin teada, kas magnetid suudavad plaadi kinnitada ka ilma veetasemeta? Tänud ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ilma veekoguta ei püsi ujuv rand iseseisvalt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mathias
Tere, ma tahaksin seda plaati tellida, aga suures suuruses, sest mul on kollase ja musta peaga Florida kilpkonn, suurus 15 cm ja kaalub vähemalt 1 kg. Kas plaat peab vastu või ei pea magnetid kinni ja rand liigub? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suur mudel sobib ideaalselt teie Florida kilpkonnale Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast