Küsimused, tootearutelud Tunnel 4 pour cages Ferplast
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
4 sõnumid
jeanne
Tere, kas see sobib ka täiskasvanud rottidele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle tunneli läbimõõt on vaid 6 cm, see sobib hamstritele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
marion
Tere, sooviksin teada, mitmekaupa ja kuidas müüakse torusid? Kas neid müüakse 1: ()? Või 2: () ()? Tänan teid ette vastuse eest. Lugupidamisega. * () = üks toru koos kahe kokku pandud osaga.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See tunnel müüakse eraldi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
séverine
Tere, enne tellimuse esitamist sooviksin teada, kas see tunnel on ühilduv teie saidil müüdavate Ferplasti puuri-/toruühendustega (eriti läbimõõdu osas). Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see tunnel on sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
celine
Tere, ma otsin sellist toodet, kuid merisea jaoks, kas see on nende jaoks piisavalt suur?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei soovita neid torusid merisea jaoks kasutada, need on liiga kitsad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sophie
Ma sooviksin teada, kas hind sisaldab 2 toru ja kas ma saan need kohandada Spelose marki puuri külge. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, näidatud hinna sees ei ole 2 toru, vaid 3 (2+1 tasuta). Igal kaubamärgil on oma ühilduvad torud ja kuigi need võivad välja näha sarnased, ei saa me nende ühilduvust tagada. Parimate soovidega, Animastore