Küsimused, tootearutelud Tunnel 4 pour cages Ferplast

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
JEANNE
4 sõnumid
jeanne fr
Tere, kas see sobib ka täiskasvanud rottidele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle tunneli läbimõõt on vaid 6 cm, see sobib hamstritele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marion
7 sõnumid
marion fr
Tere, sooviksin teada, mitmekaupa ja kuidas müüakse torusid? Kas neid müüakse 1: ()? Või 2: () ()? Tänan teid ette vastuse eest. Lugupidamisega. * () = üks toru koos kahe kokku pandud osaga.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See tunnel müüakse eraldi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Séverine
1 sõnumid
séverine fr
Tere, enne tellimuse esitamist sooviksin teada, kas see tunnel on ühilduv teie saidil müüdavate Ferplasti puuri-/toruühendustega (eriti läbimõõdu osas). Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see tunnel on sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
celine
2 sõnumid
celine fr
Tere, ma otsin sellist toodet, kuid merisea jaoks, kas see on nende jaoks piisavalt suur?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei soovita neid torusid merisea jaoks kasutada, need on liiga kitsad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sophie
1 sõnumid
sophie fr
Ma sooviksin teada, kas hind sisaldab 2 toru ja kas ma saan need kohandada Spelose marki puuri külge. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, näidatud hinna sees ei ole 2 toru, vaid 3 (2+1 tasuta). Igal kaubamärgil on oma ühilduvad torud ja kuigi need võivad välja näha sarnased, ei saa me nende ühilduvust tagada. Parimate soovidega, Animastore

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest