Küsimused, tootearutelud Trixie terraariumisoojendi matt
36 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
michel
Tere, millised on selle vaiba mõõtmed, ma ei näe kirjelduses? Kas on saadaval mitu suurust? Ette tänades
1 sõnumid
régine
15 × 20 cm - 8 W ja 20 × 30 cm - 16 WSee ilmub hinnakujunduse osas.
3 sõnumid
matthieu
Tere, ma tahaksin teada, kas 30/30/30 terrariumi jaoks vampiirikilpkonnade puhul sobiks 8W soojendusmatt, mille suurus on 15/20cm? Millist temperatuuri võiksin oodata, kui minu kodus on talvel, kevadel või sügisel temperatuur 18/19 kraadi? Kas see kleepub ise terrariumi alla või tuleb see kinnitada kuumuskindla teibiga? Tänan ette vastuse eest, parimate soovidega, Matthieu.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, on vaja lisada termostaat, et tagada sobiv temperatuur. Tavaliselt kasutatakse küttepatja, mille suurus on ligikaudu kolmandik terraariumi pinnast, seega peaks 8W sobima. Kinnitamist silmas pidades, kui terra kaal padjal ei ole piisav, on tõepoolest võimalik kasutada sobivat teipi. Ärge kartke konsulteerida erifoorumites, et veenduda, kas see kütteviis sobib teie loomadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
vincent
Tere, kas küttekihti saab paigaldada 70% niiskusega atmosfääri?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tavaliselt on selline toode veekindel, kuid see ei ole ette nähtud niiskes keskkonnas kasutamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
quentin
Tere, ostsin hiljuti raamatu anoolide kohta, mis soovitab panna terrariumisse 12 W isekleepuv soojendusmatt koos savipallidega, teades, et huumus peab jääma niiskeks munemisalana. Mida soovitaksite? Olen veidi segaduses, 16 W oleks ideaalne, kuid niiskusega läheks matt põlema? Mida teha? Tänan vastuse eest. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Riski vältimiseks on soovitatav soojendusmatt asetada terraariumi alla. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
apolline
Tere, see on kahe liivahiire jaoks 80x40x50 cm terraariumis Kanepi allapanu umbes 10 cm Toatemperatuur 17 kraadi. Soovin saavutada terraariumis 20 kraadi. Millist mudelit peaksin valima? Kas ma peaksin ostma termostaadi ka väikese võimsuse puhul? Kas ma saan selle terraariumi alla panna nii, et see jääb korralikult lamama? Arvestades, et terraarium on puidust mööblil, kas ma peaksin puitu millegagi kaitsma? Ühesõnaga, otsin küttepatti, mis ei oleks liiga tugev. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ohutuse huvides ei tohi soojendusmatti kunagi paigutada puidust mööbli ja terraariumi vahele, isegi kui see on madala võimsusega. See tuleks seega paigutada terraariumi sisse, mis on riskantne näriliste puhul, kes võivad seda närida. Seetõttu ei soovita me gerbilide jaoks soojendusmatti kasutada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sabine
Tere, kas sellel vaibal pole sisse-/väljalülitusnuppu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei, seal pole sisse / välja lülitamise nuppu. See vaip reguleerib end ise, et püsida pideva temperatuuri juures. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
catherine
Tere, olen teile juba 2 korda teate saatnud, et küsida, kas soojendav vaip võib töötada 24/24 tundi ja 21 päeva järjest, kuid vastust pole ikka veel saadud. Tellisin täna teilt veel ühe toote ja oleksin soovinud tellimusi ühendada. Tänan teid vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame mitte kasutada seda toodet nii pika aja jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
jenny
Tere õhtust, mul on terra mõõtudega 30x30x45, temperatuur on 25 kraadi. Arvestades, et mul on kolm välist küttepatja, jääb mul 5 kraadi puudu. Kas väike kütteseade võiks sobida?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest piisaks väikesest, kuigi eelistatav oleks omada ainult ühte, et soojus oleks ühtlane kõikjal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
titi
Tere, millist vaipa soovitate leopardgeko terrariumi jaoks, mille mõõtmed on 60×45×45? Täname ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame seda viidet:31521 Kuumutusmatt, 20 × 45 cm, 24 W Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
clement
Tere, ma tahan võtta Exo Terra 90X45X45 terrariumi, kuid ma ei tea, milline soojendusmatt sobiks, et saavutada 30-32°C kuumemal küljel. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei ole võimalik sellele küsimusele vastata ilma teadmiseta substraadi tüübist, selle tihedusest ja kõrgusest. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
roselyne
Tere, Kui suur peaks olema mati suurus 90x45x45 terrariumi jaoks täiskasvanud elaphe jaoks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub sellest, kui palju soojust soovite oma elupaigale pakkuda. Vaip ei pea tingimata katma kogu terraariumi pinda. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
3 sõnumid
michel
Tere, tahaksin teada, millist temperatuuri võiksin saavutada 32 W matiga ja kas seda on võimalik kasutada troopilise terrariumi lae jaoks OSB-s? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, sellele küsimusele on väga raske täpselt vastata, ilma et oleks eelnevalt tehtud teste. (sõltub teie elupaiga suurusest, niiskuse tasemest jne...) Soojendusmatt tuleb paigutada terraariumi alla või sisse, kuid see ei ole mõeldud lae alla kasutamiseks. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
1 sõnumid
annick
Tere, kuidas on lood isoleerimisega ja kutsikate närimisriskiga? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see artikkel ei ole soovitatav koerte soojendamiseks. See on mõeldud ainult terrariumide jaoks. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
giovanni
Tere, kas ma saan selle panna sees oleva substraadiga ja peal pöögilaastudega, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Seda eset saab paigutada nii väljapoole kui ka terraariumi sisemusse. On tõepoolest vajalik see katta substraadiga, et loom ei puutuks otseselt matiga kokku. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
aurelie
Tere, kas seda saab siseruumidesse panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, nagu tootekirjelduses märgitud, saab seda eset paigutada teie terraariumi sisse või alla. Lugupidamisega, Zoomalia Christelle
1 sõnumid
vvv
Tere, kas tohib selle otse tekiga kokku puutuda? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võimaliku tulekahju ohu vältimiseks soovitame teil mitte kasutada seda vaipa otse katte või mõne muu kangaga kokkupuutes. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
julien
Vaip mõõtmetega 20x45 peaks sobima 45 cm sügavusega terraariumile. Kui Exoterra dekoratsioon vähendab sügavust veidi, peaks see siiski mahtuma, kuid tasub mõõtmised üle kontrollida, et olla kindel.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see peaks sobima, kuid võib tõesti kitsas olla. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
3 sõnumid
lénaïc
Tere, hiljuti ostsin sellist soojendusmatti, teise suuruse, ja kuigi olen selle ühendatud (koos termostaadiga või ilma), soojeneb see vaevu, jäädes leigeks või peaaegu külmaks. Milles võib probleem olla? Kuidas saaksin seda kasutada oma tulevase lampropeltise terraariumi vastavalt vajadustele kütmiseks? Tänan teid kiire vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, küttevaip on lisatarvik terrariumis, et seda soojendada. Peate kasutama isoleerivat substraati, näiteks pöögilaastu, mis hoiavad küttevaibast eralduvat soojust, ning kasutama soojuslambi, et saavutada teie loomale soovitatav temperatuur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
sonia
Tere, sooviksin peagi osta 45/20 cm suuruses vaipa, et katta kolmandik oma 70 cm suuruse terraariumi pinnast oma noorele kuningpüütonile. Kas see sobiks? Tänan ette.