Trixie termostaat

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr

Tere kõigile, mul on väike küsimus: tahaksin ühendada oma soojendusmati pluss soojenduslampi ja lampi. Kuidas ühendada kõik see kahe pistikupesaga termostaadi kaudu? Aitäh, Nathalie

Clara
12 sõnumid
clara fr

Tere,

Ma ei tea, kas olete oma vastuse saanud.Juhuks kui: Vaip ühendatakse selle termostaadi A ossa koos temperatuurianduriga.Kütte lambid + teine lamp B-le.Tähelepanu, küttelampi ei tohiks kunagi kasutada termostaadil, välja arvatud juhul, kui see on "dimming". Vastasel juhul põleb lamp väga kiiresti läbi. Lugupidamisega

Kevin
3 sõnumid
kevin fr
Tere, tahaksin teada, kuidas ma peaksin seadistama oma kolme vooluringiga Trixie termomeetri/hügromeetri parameetrid paabulinnukameele jaoks, kes asub flexariumis koos 75W soojenduslambi, UVB5 lampi ja fogger XL niisutajaga. Kõik see osteti poe nõustaja soovitusel. Tänan teid ette kõigi vastuste eest, mida saate mulle anda.
Clara
12 sõnumid
clara fr

Tere,

Trixie termostaat ei halda temperatuuri jaoks lampe, vaid kõike, mis on seotud soojendusvaipade ja -juhtmetega. Läbipaistev soojenduslamp põleb kiiresti läbi ja hakkab "vilkuma", kuna lülitub pidevalt sisse ja välja, et tagada sobiv temperatuur. Sellisel juhul tuleks kasutada hämardavat termostaati, mis reguleerib intensiivsust õige temperatuuri saavutamiseks.

Siiski võib B-otsa ühendamiseks kasutada lihtsat lampi ja/või UVB-valgustust tsükli jaoks. Ja C-otsa saab ühendada seade, mis haldab niiskust, näiteks pihusti. Kuid pöörake tähelepanu sellele, et seadmel oleks alati piisavalt vett, et see ei läbi kärbuks. Veeaurusti pole tegelikult sobiv, see suurendab ainult niiskust (kameeleonid on tundlikud, kui seda on liiga palju, mistõttu on flexarium oluline). Kameeleon ei otsi seda, vaid vee tilkasid taimedele, mida pihusti teeb ja mis aitab säilitada õiget niiskustasakaalu, kui vaja. Siiski ei tohi seda teha liiga kaua ega liiga sageli ning ei tohi substraati läbimärjaks teha. Lihtsalt, et see saaks vajadusel niiskust. Isiklikult tegin seda ainult 2 korda päevas, pisut rohkem suvel; minu ruumi niiskusprotsent on 50 kuni 55%. See oli täiendus. Mitte liiga tugev, sest mõned kameeleonid ei taha samuti märjaks saada. Pigem panin terve päeva jooksul töötava tilkumisseadme.

Kevin
3 sõnumid
kevin fr
Ah.. ostsin kogu selle müüja soovitusel, arvestades seadme hinda, kas poleks võimalik teha ühendusi ja sobivat seadistust nende toodetega ikkagi? Arvestades, et mul on juba väike purskkaevusüsteem oksal koos pumbaga, mis paneb vee lehtedele voolama, on niiskustase 58%.
Clara
12 sõnumid
clara fr

Temperatuuri osas ei, see on võimatu. Seda pole ette nähtud soojuslampide jaoks. See nõuab termostaadi reguleerimist.

See suudab hallata ainult UVB-lampi, mis tuleb paigaldada kohta B. Niiskust saab jälgida kohas C, kuid see pole kameeleonide puhul eriti oluline, kui lähtume 55% tasemest. Oluline on, et see käivitaks pihustamise teatud kohas, et kameeleon saaks juua, kuid ilma niiskust silmas pidades ja see pole sellega lihtne.

Kevin
3 sõnumid
kevin fr
Ma lülitasin lambi b-le ja panin põleti lihtsa taimeri peale, seades selle 2x 15 minutiks, ühe korra hommikul ja teise korra õhtul. Mul on juba tilguti süsteem paigas, nüüd tuleb veel kütmisest mõelda. Olen veidi pahane.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest