Trixie termostaat

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jessica
1 sõnumid
jessica fr
Tere õhtust, vajan teie abi ... Ostsin lähimast loomapoest Trixie termostaadi ... aga mul on probleeme ... Nimelt ühendasin A-le keraamilise lambipirniga lambi, mis on päeviti seadistatud 30 kraadile ja öösel 25 kraadile, programmidega 8h 21h ... ja alates 21h lülitub mu lamp välja ja lülitub B-le, kuigi ma ei ole B-d seadistanud, see on tehasesättes ... ja mu lamp ei soojenda enam, kuigi ööprogrammi temperatuur on 25 kraadi ... ja see muutub siniseks, ja B muutub punaseks ... Ma ei saa aru ... ja hetkel keeldub mu termostaat näitamast temperatuur, mis mu terraariumis on ... üritasin seda lähtestada, et see nulli viia ja uuesti programmeerida, aga nüüd keeldub see tempereatuuri näitamisest .... Kas te teate, milles probleem võib olla?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest