Küsimused, tootearutelud Tolmuvabad saepuru Copodoux
20 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
francoise
Tere, mu kaks hiiglaslikku küülikut nautisid pehmust, värsket ja õrna lõhna ning imavust, kuid ma ei osta seda uuesti ja jään kanepialuse juurde, sest see on liiga kerge, kleepub käppade külge ja oli igal pool majas laiali.
7 sõnumid
niamh
Ah tõesti? Minu kahe küüliku (jänk ja kääbus) puhul pole ma laastude kergusega probleeme kogenud. Kas teie pesakastide servad on piisavalt kõrged?
1 sõnumid
laetitia
Tere, kas need laastud sobivad laborist pärit kääbusseale? Kas need pole liiga peened, et selle kärssa sattuda?
7 sõnumid
niamh
Ma ei tunne kääbuspõrsaid, kuid mul on merisead ja küülikud. Olen proovinud mitmeid kaubamärke ja nende seas on need kõige suuremad suuruse poolest ☺️
3 sõnumid
serge
See on esimene kord, kui ma sellelt saidilt tellin, minu merisead võtsid selle hästi vastu ja see on ideaalne, ma soovitan seda. Võtsin kõige suurema paki, et olla rahulik.
1 sõnumid
lilian
Tere, kas see toode sobib noortele maismaatigudele?
2 sõnumid
jean daniel
Miks mitte, aga proovige enne väikest pakki
1 sõnumid
sabine
Ei, ma ei soovita maakoobastele kilpkonnadele kindlasti laaste panna! See on tolmuga täidetud ja ei harjuta neid loodusega. Teie kilpkonnadele on JBL-i spetsiaalne kilpkonnamuld ideaalne ja ka koristamiseks väga soodne, sest saate väljaheited aeg-ajalt sõelaga eemaldada ning mulla säilitada kuude kaupa.
1 sõnumid
lea
Isiklikult olin ma laastudega lõpetanud, sest üks minu degu'dest oli sellele allergilise reaktsiooni saanud (karvade kaotus, kratsimine jne). Ma mõistsin, et see tuli sellest, ja mitme kuu jooksul kasutasin ma lappe. Olen paar kuud tagasi uuesti ostetud laastu kasutanud ja võtsin veel juurde, sest ta talub neid väga hästi, mul pole nendega probleeme, seega soovitan neid ☺️
2 sõnumid
catherine
ma olen neid oma partide jaoks kasutanud, laastud on väga imavad, mul pole kunagi probleeme olnud
1 sõnumid
céline
Kiibid puhastatakse enamasti tolmust, et neid saaks kasutada allapanuna. Minu küülik, kes on elanud seal alates 3. elukuust, tunneb end selles väga hästi. Olen proovinud teisi allapanutüüpe, mis kõik on kallimad ja palju vähem imavad. Soovitan kiipe!
1 sõnumid
arnaud
Tere, ma kasutan oma merisea või küüliku jaoks puidulaaste, ei mingeid probleeme, see töötab väga hästi ja neil pole kunagi olnud hingamisprobleeme ning olen seda teinud aastaid. Küsisin oma veterinaararstilt, kes ütles mulle, et see on loomadele kahjutu. Soovitan
7 sõnumid
melanie
Tere, puitlaastud on äärmiselt mürgised, kuna sisaldavad fenoole, mis põlevad ära looma hingamisteed ja põhjustavad käpapõletusi....Kõik info leiate selle ühingu veebisaidilt: http:/aubonheurdesrongeurs.e-monsite.com/
1 sõnumid
hombline
Vältige neid kindlasti, kuna need on närilistele mürgised!
1 sõnumid
jeanne
Tere, olen neid puulaaste kasutanud oma kanakuudis juba aasta aega. Arvan, et Sa eksid. Need on just ideaalsed, sest väga imavad ja tolmuvabad. Soovitan, minu kanad pole kunagi haiged ja lisaks pole üldse parasiidiriski erinevalt õlgedest.
7 sõnumid
niamh
Need tõesti ei ole mürgised. Pean tunnistama, et kui ma pakendi esimest korda avasin, sattusin paanikasse, sest oli tugev okaspuude lõhn (mis on mürgine), kuid helistasin klienditeenindusele ja sain teada, et lisaks steriliseeritakse need enne müüki.
12 sõnumid
nathalie
Tere, kas see sobib oravatele?
1 sõnumid
denis
tere, mitte kunagi ei tohi kasutada saepuru kõikidele närilistele allapanuks, kuna see ei ima ja kahjustab näriliste hingamisteid,
2 sõnumid
mireille
Ma ei tea, mul on kääbusküülik
1 sõnumid
cyrille
Jah, täpselt nii, ja ärge kuulake inimesi, kes ütlevad, et see ei ole närilistele hea. Need on inimesed, kes ei tea sellest midagi ja kipuvad kasutama näriliste jaoks vaipkatteid... Lol
1 sõnumid
didier
Tere, ma ei ole üldse nõus antud vastusega. Olen seda juba aastaid kasutanud oma Chile oravate (degu) jaoks ja neil pole kunagi olnud hingamisteede probleeme, kuna need laastud ei tekita üldse tolmu ja imavad väga hästi. Minu jaoks soovitan neid.