Küsimused, tootearutelud Sac à dos Timon

23 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marie-Noëlle
13 sõnumid
marie-noëlle fr
Kas seda seljakotti saab kanda nagu kõhukotti ees? Kas sellesse mahub 7-kilone British Longhair stiilis kass koos 5-kilose Bombay kassiga, kokku kahe kassi kaaluks oleks 12 kilo?
JEAN
1 sõnumid
jean fr
Kas see kott on lennuki pardal käsipagasina transpordiks heaks kiidetud?
solene
11 sõnumid
solene fr
Tere, Soovin teada, kas kott ei ole liiga suur 4 kg kaaluvale kassile, tänan teid ette teie vastuse eest.
Axelle
1 sõnumid
axelle fr
Tere, mul on see kott minu jaoks kass, kes kaalub 5 kg ja see on täiuslik, veidi väike pikemateks reisideks, kuid väga mugav veterinaari juurde minemiseks.
Sabrina
5 sõnumid
sabrina fr
Tere jah, tõepoolest, see võib-olla natuke suur. Mina ostsin selle oma väikesele koerale, kes kaalub 8,05 kg, ja see sobib talle hästi. Väike kassipoeg võib-olla tunneb end seal natuke eksinult, öeldakse, et see ei tohiks olla liiga suur. Mulle tundub, et ehk veidi väiksem kott oleks sobivam. Aga ma olen lihtsalt kasutaja, mitte ekspert ☺️
isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere. Minu kass kaalub 5 kg... ja see on suurepärane. Ei, ta ei ole liiga suur. See on meeldiv nii kassile kui ka omanikule.
Claudine
1 sõnumid
claudine fr
Tere, mul on 8 kg kaaluv westie, kelle tagakäpp opereeriti aasta tagasi. Kas peaksin võtma Shiva koti või Timoni koti? Mul on eelistus Shiva vastu, kuna see on madalam ja mu koeral oleks seetõttu parem vaade väljaspoole. Palun andke oma arvamus, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kui teie koer kaalub 8 kg, tunneb ta end kahtlemata mugavamalt Timon kotis. Siiski sobivad mõlemad mudelid maksimaalse kaalu osas. Soovitame mõõta oma koera, et saaksite paremini hinnata, milline neist kahest kotist sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandre
1 sõnumid
alexandre fr
Tere, Kas seda saab panna maapinnale horisontaalselt ja kas seda saab hoida horisontaalselt või ainult seljakotina kanda? Sest lennukis või rongis tahaksin seda horisontaalselt asetada...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kott sobib paremini vertikaalseks kasutamiseks. Muidugi võite selle ka horisontaalselt asetada, kuid õlarihmad ja vöörihm võivad olla tülikad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie-Christine
1 sõnumid
marie-christine fr
Tere, kas see kott sobib 8 kg kaaluvatele kutsikatele? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see kott sobib, kuna seda saab kasutada kuni 12 kg loomale. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Sylvie
4 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas seda saab kanda kõhul (ees)? Kas pealmine osa sulgub nii, et see oleks kaitstud vihma eest? Kui ei, siis mida te mulle soovitate? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kott ei saa olla kantud ees, see pannakse seljale. Ülemine ava sulgub ja hoiab teie looma kuivana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Christine
1 sõnumid
christine fr
Kas selle koti rihmasid saab reguleerida nii, et need sobiksid mis tahes suurusega inimestele? Kas ventraalne asend on sama mugav kui seljaasend? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, rihmad on reguleeritavad standardmõõdus täiskasvanud inimesele. Seljakandmise asend võimaldab rohkem liikumisvabadust, eest kandes on see aga looma jaoks turvalisem, seega sobib see paremini näiteks veidi stressis olevale loomale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Frédéric
1 sõnumid
frédéric fr
Kas see kott sobib 39 cm turjakõrgusega ja 14 kg kaaluvatele Ameerika kokerspanjelitele? Aitäh vastuse eest. Frédéric
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, see kott kannab maksimaalselt 12 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Monique
3 sõnumid
monique fr
kas see kott sobiks lhassa apsole
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kott sobib teie lemmikloomale kuni 12 kg. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Clara
1 sõnumid
clara fr
Tere, tahtsin teada, kas see kott sobib bichon maltale? Kui ei, siis palun suunake mind mõne teise artikli juurde :)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kott peaks sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
yves
1 sõnumid
yves fr
Tere, kas arvate, et see kott sobiks minu 8,5 kg kaaluvat shetlandi lambakoera (41 cm turjakohal) jalgrattaga sõitmiseks? Kui ei, siis millist soovitaksite? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kott peaks sobima. Kui aga soovite eset, mis jalgrattaga sõites teid vähem väsitaks, soovitame järgmist käru: https://www.zoomalia.com/animalerie/roulotte-de-velo-taille-s-p-10567.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest