Küsimused, tootearutelud Sac à dos Timon
23 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
13 sõnumid
marie-noëlle
Kas seda seljakotti saab kanda nagu kõhukotti ees? Kas sellesse mahub 7-kilone British Longhair stiilis kass koos 5-kilose Bombay kassiga, kokku kahe kassi kaaluks oleks 12 kilo?
1 sõnumid
jean
Kas see kott on lennuki pardal käsipagasina transpordiks heaks kiidetud?
11 sõnumid
solene
Tere, Soovin teada, kas kott ei ole liiga suur 4 kg kaaluvale kassile, tänan teid ette teie vastuse eest.
1 sõnumid
axelle
Tere, mul on see kott minu jaoks kass, kes kaalub 5 kg ja see on täiuslik, veidi väike pikemateks reisideks, kuid väga mugav veterinaari juurde minemiseks.
5 sõnumid
sabrina
Tere jah, tõepoolest, see võib-olla natuke suur. Mina ostsin selle oma väikesele koerale, kes kaalub 8,05 kg, ja see sobib talle hästi. Väike kassipoeg võib-olla tunneb end seal natuke eksinult, öeldakse, et see ei tohiks olla liiga suur. Mulle tundub, et ehk veidi väiksem kott oleks sobivam. Aga ma olen lihtsalt kasutaja, mitte ekspert ☺️
1 sõnumid
isabelle
Tere. Minu kass kaalub 5 kg... ja see on suurepärane. Ei, ta ei ole liiga suur. See on meeldiv nii kassile kui ka omanikule.
1 sõnumid
claudine
Tere, mul on 8 kg kaaluv westie, kelle tagakäpp opereeriti aasta tagasi. Kas peaksin võtma Shiva koti või Timoni koti? Mul on eelistus Shiva vastu, kuna see on madalam ja mu koeral oleks seetõttu parem vaade väljaspoole. Palun andke oma arvamus, aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui teie koer kaalub 8 kg, tunneb ta end kahtlemata mugavamalt Timon kotis. Siiski sobivad mõlemad mudelid maksimaalse kaalu osas. Soovitame mõõta oma koera, et saaksite paremini hinnata, milline neist kahest kotist sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandre
Tere, Kas seda saab panna maapinnale horisontaalselt ja kas seda saab hoida horisontaalselt või ainult seljakotina kanda? Sest lennukis või rongis tahaksin seda horisontaalselt asetada...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kott sobib paremini vertikaalseks kasutamiseks. Muidugi võite selle ka horisontaalselt asetada, kuid õlarihmad ja vöörihm võivad olla tülikad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie-christine
Tere, kas see kott sobib 8 kg kaaluvatele kutsikatele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see kott sobib, kuna seda saab kasutada kuni 12 kg loomale. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
4 sõnumid
sylvie
Tere, kas seda saab kanda kõhul (ees)? Kas pealmine osa sulgub nii, et see oleks kaitstud vihma eest? Kui ei, siis mida te mulle soovitate? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kott ei saa olla kantud ees, see pannakse seljale. Ülemine ava sulgub ja hoiab teie looma kuivana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
christine
Kas selle koti rihmasid saab reguleerida nii, et need sobiksid mis tahes suurusega inimestele? Kas ventraalne asend on sama mugav kui seljaasend? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, rihmad on reguleeritavad standardmõõdus täiskasvanud inimesele. Seljakandmise asend võimaldab rohkem liikumisvabadust, eest kandes on see aga looma jaoks turvalisem, seega sobib see paremini näiteks veidi stressis olevale loomale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
frédéric
Kas see kott sobib 39 cm turjakõrgusega ja 14 kg kaaluvatele Ameerika kokerspanjelitele? Aitäh vastuse eest. Frédéric
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei, see kott kannab maksimaalselt 12 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
monique
kas see kott sobiks lhassa apsole
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kott sobib teie lemmikloomale kuni 12 kg. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
clara
Tere, tahtsin teada, kas see kott sobib bichon maltale? Kui ei, siis palun suunake mind mõne teise artikli juurde :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kott peaks sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
yves
Tere, kas arvate, et see kott sobiks minu 8,5 kg kaaluvat shetlandi lambakoera (41 cm turjakohal) jalgrattaga sõitmiseks? Kui ei, siis millist soovitaksite? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see kott peaks sobima. Kui aga soovite eset, mis jalgrattaga sõites teid vähem väsitaks, soovitame järgmist käru: https://www.zoomalia.com/animalerie/roulotte-de-velo-taille-s-p-10567.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond