Küsimused, tootearutelud

21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Tom
1 sõnumid
tom fr
Tere, sooviksin teada, kas filter on piisavalt suur, et mahtuda 10 cm sügavusse veevanni. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see filter sobib teie paagile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere! Mul on terrarium väikese rohelise kilpkonnaga, millel on kollane plastron, rohelised joonised ja pea kollaste ja punaste triipudega, mõõtmetega 40×20×18. Kas see filtritüüp sobib?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see filter sobib teie kilpkonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laurianne
3 sõnumid
laurianne fr
Tere, mul on 50l veega akvaarium minu 2 kilpkonna jaoks, kas see filter on piisav? Kui ei, siis milline võiks sobida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see filter võib teie kilpkonnadele võimsusest puudu jääda, soovitame järgmist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/sera-fil-60-et-120-filtre-interne-p-20794.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sophie
2 sõnumid
sophie fr
Tere, mul on Aquatlantis mõõtmetega 55x30x20 ja seal on 13 L vett (9 cm vett). Kas ReptoFilter RF250 sobib? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See sõltub majutatavatest liikidest ja nende arvust. Kui teie akvaariumis on vesikilpkonnad, siis see filter sobib suurepäraselt, kuna need on suured saastajad ja on parem valida piisavalt võimas filter. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Karine
4 sõnumid
karine fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see filter on tõhus. Sest ma ostsin ühe SERA kaubamärgist ja leian, et see filtreerib väga halvasti. Kas te saaksite mulle anda mõned selgitused, palun. Lugupidamisega, Karine N
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Et filter oleks tõhus, tuleb tagada, et see oleks kohandatud teie akvaariumi mahule ja seal elavate isendite arvule. Vee kvaliteet või vetikate olemasolu mängivad samuti rolli. Reptofilter sobib 15L kuni 40L akvaariumide ja akvaterrariumide jaoks, sellel on kõrge veevool ja see filtreerib kuni 250L vett tunnis. Tänu oma mehaanilisele, bioloogilisele ja keemilisele filtreerimisele võimaldab see hoida vett selgena. Vee sügavus peab olema vähemalt 8 kuni 10cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Thomas
1 sõnumid
thomas fr
Kust ma saaksin osta vahetusfiltri?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle filtri täitepakid on saadaval järgmiste viidetega: viide 15880: TETRA FILTERPACK CHARBON 250/300viide 15879: TETRA FILTERPACK 250/300 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jordan
3 sõnumid
jordan fr
Tere, mul on 25-liitrine mahuti, milles on kolm kilpkonna ja 10 cm vett. Kas see filter oleks piisavalt võimas vee tõhusaks filtreerimiseks ning selle puhtaks ja läbipaistvaks muutmiseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see filter peaks teie mahutile sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Karine
1 sõnumid
karine fr
Sooviksin teada, kumb pump on müratasemelt vaiksem, kas pump tetra reptofilter RF 250 või filter répti clear F 250 (eco terra repti clear 250). Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõlemad pumbad on võrdselt vaiksed. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christopher
2 sõnumid
christopher fr
reptofilter rf 250 jaoks on vaja minimaalselt umbes 5-10 cm sügavust vett
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Reptofiltri õige toimimise jaoks on vaja 8-10 cm sügavust vett. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
yael
1 sõnumid
yael fr
Tere, kas te müüte vahetatavaid padruneid?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, me müüme varukassette. See on toode: "Tetra easycrystal filter pack", viitenumber 15879, hinnaga 5,01 €. https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-easycrystal-filter-pack-p-4994.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Parisa
1 sõnumid
parisa fr
Tere, kas seda filtrit saab paigaldada vertikaalselt? Mul on ainult 5 cm sügavune veekiht. Mul on kaks noort kinosternoni. Kui ei, siis kas on olemas teisi filtreid, mis sobivad sellisteks tingimusteks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peaksite vaatama rohkem välise filtri poole (vaadake roomajate või akvaariumi kategooriasse). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest