Küsimused, tootearutelud
21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
séverine
Tere, kas see bassein sobib noorele pelomedusa-subrufa'le? Kui jah, siis kui kaua ta võiks sellise suurusega akvaariumis püsida? Või milliseks peaks ta kasvama, et liikuda suuremasse akvaariumisse? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Noore kilpkonna jaoks sobib see, kuid täiskasvanueas peate terrariumi vahetama, kuna teie kilpkonn hakkab end kitsikusse tundma, sest kilpkonna kilbi pikkus ulatub 25–30 cm-ni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
jordan
Ma tean, aga ma korjan selle siiski üles, sest eelistan seda, kui inimesed selle loodusesse viskavad. See on 25 cm pikkune. Millist suurust baksit sa soovitaksid?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil valida võimalikult suur anum. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
jordan
Tere, ma kavatsen võtta Florida kilpkonna ja tahaksin teada, millise suurusega paaki on vaja selle adopteerimiseks. Ma olen juba kogenud kilpkonnapidamises, kuid sooviks siiski teada vajaliku paagi suurust. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see konteiner sobib ainult noortele kilpkonnadele, peate selle välja vahetama, kui nad suuremaks kasvavad. Tuletame meelde, et alates augustist 2004 peavad Florida kilpkonni kasvatada soovivad isikud hankima nende loomade pidamiseks vajaliku pädevustunnistuse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
henzo
Ja kas saab kilpkonna akvaariumisse panna liiva?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, teil on vaja väga peent liiva, näiteks sellist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/sable-pour-aquarium-bora-bora-sand-8-kg-p-16673.html https://www.zoomalia.com/animalerie/nano-gravier-pour-crevettes-bleu-azur-p-15393.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
henzo
Mul on vaja, millist UV-lampi minu kilpkonna terraariumisse panna
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võime teile soovitada seda tüüpi pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/turtle-uvb-bulb-11w-de-rechange-tube-fluorescent-a-rayons-uvb-pour-tortues-aquatiques-p-22792.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
gregory
Tere, on märgitud, et toode tarnitakse 24/48 tunni jooksul. Kui palju aega peaks arvestama tellimuse kuupäeva ja kohaletoimetamise vahel? Kas on võimalik paluda kohaletoimetamist kindlal päeval, näiteks laupäeva hommikul? Tänan ette,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Pärast tellimuse saatmist kulub kohaletoimetamiseks 2 kuni 5 tööpäeva. Kuller võtab otse kliendiga ühendust, et leppida kokku tarnekohtumine (v.a nädalavahetused). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
gregory
Tere, kas see terrarium sobib umbes 13 cm pikkusele Florida kilpkonnale? Millised on palun mõõtmed kõrguse osas esikülje ja tagakülje jaoks? Tänud ette. G
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see terrarium sobib teie kilpkonnale. Aquaterrariumi maksimaalne kõrgus on 39 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
kévin
Tere, kas ligikaudu 20 cm pikkuse kilpkonna jaoks on see suurus piisav? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see terraarium tundub teie kilpkonna jaoks natuke kitsas olevat. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
4 sõnumid
marie-laure
Tere, see komplekt sobib kahele noorele kilpkonnale (Pelomedusa) küll. Kui jah, siis kas peaks lisama teise lambi UVB-valgustuse jaoks? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see komplekt sobib teie kilpkonnale, kui see pole veel täiskasvanud suuruses, pärast seda on vaja teda jaoks vähemalt 100x40x40cm. Teil on tõepoolest vaja lisada UVB-pirn teie kilpkonna heaolu jaoks: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
daniel
Tere, kas komplektis on liiv ja dekoratsioonid nagu videos või mitte? Palun vastake kiiresti, sest olen väga huvitatud. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, komplekt sisaldab järgmisi elemente: Filter, kompaktne filter Tetra ReptoFilter RF 250 eemaldab tõhusalt hõljuvad osakesed, vee värvuse ja ebameeldivad lõhnad (EasyCrystal tehnoloogia). Kompaktne ja purunematu soojendi, seatud temperatuurile 25°C, et säilitada pidevalt kilpkonnadele sobiv temperatuur. LED-valgustus, et pakkuda intensiivset ja kestvat valgust. Dekoratiivne kivi, asendamatu, et pakkuda vesikilpkonnadele veest väljas peavarju ja kuiva ala, kuhu saab panna nende toidu. Kahepoolne plakat värvilise tausta jaoks, et pakkuda rõõmu nii lastele kui täiskasvanutele! Toit ja hooldusvahend, et anda teie klientidele algusest peale õiged harjumused (Tetra ReptoMin Baby ja Tetra ReptoSafe). Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
jennifer
Tere, kas selle komplekti valgustus on UVB? Kui ei, siis kas sellele valgustussüsteemile on võimalik paigaldada pirn, mis toodab UVB-d? Ja millist pirni peaksin ostma, et see sobiks? Aitäh. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tetra ReptoAquaSet'i valgustus ei ole UV-lamp. See on LED-riba, seega ei saa seda eemaldada. Seetõttu ei ole võimalik sobitada teist pirni. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast