Küsimused, tootearutelud

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Laurent
2 sõnumid
laurent fr
Tere, kas 8W sobib 45/30 exo tera jaoks?
jean-paul
4 sõnumid
jean-paul fr
Tere, plaanin osta terrariumi osb mõõtmetega 148/54/54 paarile pogenile ja tahaksin teada, kas saan kasutada seda soojendusplaati (näiteks asetades selle liiva alla?) ning tahaksin ka teada, kas 24-vatine plaat sobib. Põhiliselt otsin lahendust, et hoida öösel hea temperatuur (20-22 kraadi). Tänan teid ette. Lugupidamisega, Carole.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soojenduskaabel tuleb asetada terraariumi põhja alla ja isoleerida substraadist. Kaablit eralduv soojus ei ületa 26°C. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
loriane
1 sõnumid
loriane fr
Tere

Minu maisimadu on 65 cm pikk ja ta on peaaegu kahe aastane. Kavatsen peagi osta uue terraariumi, kuid ma ei tea, millist soojendustekki valida. Praegu on mul 14W 28*28 soojendustekk, kas sellest piisab või peaksin ostma teise? Kui jah, kui võimsat (vatid) soojendustekki on vaja? (Ja kui kuumaks (°C) need vatid lähevad?) Tänud ette! Lugupidamisega, Mlle Dumont
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil sama vaipa uuesti kasutada. Terrassil saavutatud temperatuur sõltub mitmest tegurist, nagu terrariumi suurus, ruumi ümbritsev temperatuur, teine soojusallikas. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
michel
3 sõnumid
michel fr
Tere, Kas on võimalik OSB-materjalist terraariumis ühendada soojendusplaat ja küttetraat? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame mitte kasutada küttetraati otse puidul, kuna süttimisrisk on liiga suur. Kutsume teid külastama foorumeid, kus sellel teemal entusiastid pakuvad alternatiivseid lahendusi: https://www.lesdragonsdasgard.com/t23298-cordons-chauffants-et-terrarium-en-bois-osb Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
aymeric
5 sõnumid
aymeric fr
Kas loom ei riski end terrariumis põletada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need soojusplaadid asetatakse liiva/substraadi alla. Seetõttu ei ole põletusohtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Fabien
2 sõnumid
fabien fr
Tere, kas neil kütteplaatidel on integreeritud termostaat? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Neil plaatidel ei ole sisseehitatud termostaati. Soovitame teil eraldi osta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest