terrariumi küte

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Justine
4 sõnumid
justine fr

Tere,

Mul on terrariumis kaks ehkurt ja kuna neil hakkab ruumi nappima, kavatsen peagi osta suurema terrariumi. Kütteseadme jaoks kasutasin varem terrariumi alla paigaldatud küttepatja, kuid kuna ma ei saa seda lahti võtta, pean uue terrariumi ostmisel ostma ka uue küttesüsteemi.

Minu uus terrarium on pikkusega 1m kuni 1m20, mis on pikem kui mööbel, millele see asetatakse (80cm). (Samuti märgin, et elan stuudios ja suurema mööbli ostmine ei ole võimalik.) Kuna terrarium on klaasist, arvan, et ma ei saa selle alla jalgu panna, et küttepatja paigaldada (klaasi haprus + mööbliga võrreldes liiga suur pikkus..). Seega ei saa kasutada alla paigaldatud küttepadja süsteemi.

Seetõttu tahaksin teada, kuidas oma terrariumi soojendada, arvestades, et soojenduskaabli asetamine substraati tundub minu väikeste loomade jaoks natuke riskantne ja ma kardan, et nad võivad end kohatu valgustiga põletada... Kui teil on ideid või nõuandeid, olen väga tänulik :)

Aitäh

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

Tere, Justine!

Kaablid on ohutud ja selleks ette nähtud. Seega ei tohiks muretsemiseks põhjust olla.

Anna meile teada, mille kasuks otsustasid ;)

Nägemiseni,

Sabrina

Justine
4 sõnumid
justine fr

Tere!

Kuna mitu inimest ei soovitanud mul kasutada soojenduskaablit ja olin juba aasta tagasi soojustusmati valinud, otsustasin taas selle kasuks, kuid tänan sind ikkagi vastuse eest.

Et kohandada seda oma mööbliga, lasin puitplaadi lõigata täpselt minu terraariumi mõõtude järgi ning piisavalt paksuna, et liimida see mööblile ja panna terraarium ja selle jalad sinna peale :) .

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest