Küsimused, tootearutelud

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
SORYANE
2 sõnumid
soryane fr
Tere, kas see terraarium on köetav
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Terrariumiga ei ole kütet kaasas. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Aurelien
2 sõnumid
aurelien fr
Tere, aitäh vastuse eest, kuid teie saidil on näha mudelid 88*45*60 või 60*45*60, kuid mitte mudeleid 60*45*45 või 88*45*45, seega ei saa ma neid ostukorvi lisada. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame lehte uuendada, kõik viited on tellimisel saadaval. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Aurelien
2 sõnumid
aurelien fr
Tere, sooviksin teada, kas teil on saadaval ka teisi mõõtmeid. Ma otsin mudelit 60*45*45 või 88*45*45 smart line valgena, aga must sobib ka. Kuigi eelistaksin valget. Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need tooted on saadaval ainult ettetellimisel, seetõttu tuleb arvestada 5 kuni 8-päevase tarneajaga. Teil on vaja lisada vaid toode, mis teid huvitab, ostukorvi. Tellimuse summa võetakse maha alles toote saatmise ajal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laurie et Ugo
1 sõnumid
laurie et ugo fr
Tere, Kas terrariumi juurde kuuluvad piltidel nähtavad lampide ballastid? Kui jah, siis millist tüüpi pirne need toetavad? Kas mainitud mõõtmed on laius x sügavus x kõrgus või laius x kõrgus x sügavus? Tänan ette vastuste eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ballastid ei kuulu komplekti. Märgitud mõõtmed on laius x sügavus x kõrgus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest