terraaarium püüton regius

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
frederic
4 sõnumid
frederic fr

Tere kõigile. Siin on foto minu püüton regius'e terrariumist. Alguses oli see vitriin, mida kasutati GPS-ide väljapanekuks Norauto poes (ma tean, see on natuke ebaharilik...). Tegelesin üsna mitmete muudatustega, et sellest terrarium teha, ja tunnistan, et kuigi ma sain vitriini tasuta, läks kogu dekoratsioon siiski mõnevõrra maksma (tänan Zoomaliat, kes pakub nii konkurentsivõimelisi hindu, mis aitasid mul eelarve plahvatamist piirata! lol), kuid ma ei kahetse täna. See on 1m40 kõrge ja 1m lai, mis annab piisavalt ruumi maole. See projekt on minu jaoks lõppenud (mõned väikesed detailid arenevad muidugi ajaga!), ja plaanin mõne kuu jooksul uut projekti alustada. Seetõttu sooviksin saada nii paljude inimeste arvamusi kui võimalik oma terrariumi kohta, et teada saada, kas midagi tuleks järgmise jaoks muuta. Kuna ma ei ole professionaal, ei ole ma vigade eest kaitstud. Ootan teie kommentaare, head päeva.

Üles laaditud ImageShack.us abil

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Ausalt öeldes on see suurepärane töö! Eriti arvestades suurust

On selge, et dekoratsioonid näevad päris head välja.

Ainuke väike murekoht on see, et liitekohtad jäävad siiski palju näha.

Et neid varjata, ilma et liiga palju taimeliin nähtavale jääks, teeksin ma erinevatesse kohtadesse väikseid augukesi ronitaimede paigutamiseks.

bebe
2 sõnumid
bebe fr

Ta on tugev!

Mida sa plaanid sinna panna?

frederic
4 sõnumid
frederic fr

Seal on 1 kuningpüüton. Esimene kord, kui ta oli selles terrariumis, oli põhi veel lihtsalt paljas plaat, keskel oli ainult suur puutükk. See oli natuke tühi! Nüüd on see tema jaoks lõbustuspark! naljakas

Uploaded with ImageShack.us

Pierre
134 sõnumid
pierre fr

Kas platvormid olid kaetud plakatitega?

frederic
4 sõnumid
frederic fr

jah.see on isekleepuvate rullide jaoks, et katta mööblit.ma ei teadnud väga hästi, kas see püsib hästi peal, aga seni pole olnud mingeid probleeme.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest