terraaarium püüton regius
Tere kõigile. Siin on foto minu püüton regius'e terrariumist. Alguses oli see vitriin, mida kasutati GPS-ide väljapanekuks Norauto poes (ma tean, see on natuke ebaharilik...). Tegelesin üsna mitmete muudatustega, et sellest terrarium teha, ja tunnistan, et kuigi ma sain vitriini tasuta, läks kogu dekoratsioon siiski mõnevõrra maksma (tänan Zoomaliat, kes pakub nii konkurentsivõimelisi hindu, mis aitasid mul eelarve plahvatamist piirata! lol), kuid ma ei kahetse täna. See on 1m40 kõrge ja 1m lai, mis annab piisavalt ruumi maole. See projekt on minu jaoks lõppenud (mõned väikesed detailid arenevad muidugi ajaga!), ja plaanin mõne kuu jooksul uut projekti alustada. Seetõttu sooviksin saada nii paljude inimeste arvamusi kui võimalik oma terrariumi kohta, et teada saada, kas midagi tuleks järgmise jaoks muuta. Kuna ma ei ole professionaal, ei ole ma vigade eest kaitstud. Ootan teie kommentaare, head päeva.
Üles laaditud ImageShack.us abil
Ausalt öeldes on see suurepärane töö! Eriti arvestades suurust
On selge, et dekoratsioonid näevad päris head välja.
Ainuke väike murekoht on see, et liitekohtad jäävad siiski palju näha.
Et neid varjata, ilma et liiga palju taimeliin nähtavale jääks, teeksin ma erinevatesse kohtadesse väikseid augukesi ronitaimede paigutamiseks.
Ta on tugev!
Mida sa plaanid sinna panna?
Seal on 1 kuningpüüton. Esimene kord, kui ta oli selles terrariumis, oli põhi veel lihtsalt paljas plaat, keskel oli ainult suur puutükk. See oli natuke tühi! Nüüd on see tema jaoks lõbustuspark! naljakas
Uploaded with ImageShack.us
Kas platvormid olid kaetud plakatitega?
jah.see on isekleepuvate rullide jaoks, et katta mööblit.ma ei teadnud väga hästi, kas see püsib hästi peal, aga seni pole olnud mingeid probleeme.