Küsimused, tootearutelud Thermostat DT Control Timer Reptil'us
60 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
alicia
Tere, kas see termostaat sobib / on see ühilduv ExoTerra soojendusmattidega? Tänan.
2 sõnumid
marie
TereJah, ühilduvuseta mingeid probleeme pole, see on see, mis mul on, see on tippkvaliteediga, olen väga rahul, soovitaksin kindlasti
2 sõnumid
matthieu
Tere, kas see on keraamilise pirniga ühilduv, palun?
3 sõnumid
philippe
Tere, kas programmeeritav termostaat hoiab voolukatkestuse korral meeles programmeerimise? Aitäh.
2 sõnumid
francois
Tere jah.
2 sõnumid
théo
Tere, kas on võimalik termostaati kasutada keraamilise lambipirniga või töötab see ainult soojendusmatiga? Aitäh Lisa: Täpsustan oma küsimust, kuna tundub, et seda mõistetakse valesti. Soovin panna keraamilise lambipirni soojendusmati asemele, soojuse saamiseks (keraamiline lamp ei ole valgustamiseks). Tahaksin teada, kas on võimalik keraamilist lampi esimesse pistikusse ühendada samamoodi nagu soojendusmatti (jättes teise pistiku lambipirni ühendamiseks valguse jaoks).
1 sõnumid
aurélie
TereSellel on topeltühendus.Mina kasutan ühte soojendusmati jaoks ja teist lambi jaoks
1 sõnumid
aurélia
keraamiline soojendav pirn töötab termostaadi esimesel pistikupesal suurepäraselt, teine on mõeldud valgustuseks.
2 sõnumid
marie
Jah, kahe jaoks pole probleemi, mul on vaip ja UV-lamp
2 sõnumid
celine
Tere, temperatuuri päev ja öö on kinni 20 kraadi juures. Mida teha... Lugupidamisega, Céline
4 sõnumid
nicolas
Tere, saate vaadata seda selgitavat videot oma termostaadi seadete kohta: https://youtu.be/DicII7aR6UIParimate soovidega,Nicolas.
1 sõnumid
ahmed
Tere, sooviksin teada, millal see toode taas laos saadaval on, kuna see on pikka aega otsas olnud. Aitäh.
2 sõnumid
morgane
Tere, ma olen paigaldanud oma termostaadid, kuid öösel ei lülitunud mu LED-lambid välja, pidin need lahti ühendama, kuna ma ei suutnud probleemi allikat leida. Seega tahaksin teada, kas ma olen need valesti pistikutesse ühendanud või kas ma olen need valesti programmeerinud? Kas kaks pistikut on erinevad? Tänud ette.
1 sõnumid
grégory
Tere, jah on olemas mõte pistikutes, pöörake pööningut ja see peaks korda minema. Head päeva
2 sõnumid
eric
Tere, pistik I vastab päeva-öö programmile ja temperatuuri seadistusele, seega on see mõeldud kütmiseks. Pistik II on mõeldud lambile kahe võimaliku ajavahemikuga L1 ja L2.
2 sõnumid
eric
Tere, pistik I vastab päevasele ja öisele programmile ning temperatuuri reguleerimisele ehk siis küttele. Pistik II on mõeldud lambile, millel on võimalik kaks ajaperioodi L1 ja L2.
1 sõnumid
mickael
Ma sain kaks termostaati, üks töötab ja teine streigib; klienditeenindusega ühendust võtta on võimatu, tõeline segadus Zoomalias....
1 sõnumid
theo
Tere, kui termostaat lülitub öörežiimilt päevarežiimile, seega 26 °C-lt 32 °C-le, hakkab häire iga hommik ja õhtu pidevalt tööle, kuna temperatuuride erinevus on 5 °C. Kuidas saaksin seda probleemi lahendada?
2 sõnumid
james
Tere, te oleksite pidanud äratuse seadistama. Piisab, kui määrata see 00:00-le. Parimate soovidega
1 sõnumid
philippe
Tere, ma ei saa päeva- või öötemperatuuri enam üle 7 kraadi reguleerida, see on nagu blokeeritud, kas seda saab lähtestada? Tänan teid tagasiside eest.
1 sõnumid
sandrine
Tere, ma ei saa temperatuuri üle 3°C reguleerida. Mida ma pean tegema?
3 sõnumid
rene
Kas olete suutnud lahendada temperatuuri probleemi, mis jääb päevaks ja ööks 3 kraadi peale?
1 sõnumid
benjamin
Tere, kas see termostaat on dimmerdatav või sisse/välja lülitatav termostaat? Tänud ette, Lugupidamisega,
1 sõnumid
maud
See termostaat ei ole hämarduv. Lugupidamisega
2 sõnumid
celine
Tere, temperatuur päeval ja öösel on maksimaalselt 20 kraadi. Kuidas teha .... mul oleks vaja päeval 25 kraadi. Aitäh, lugupidamisega
2 sõnumid
emma
Tere, kas on võimalik ühendada UV-neooni termostaadiga, et seda programmeerida?
1 sõnumid
tatiana
Tere Termostaadil on kaks pistikupesa, millest üks on valguse jaoks.
1 sõnumid
anaëlle
Minu jaoks ei töötanud see, pidin neooni jaoks spetsiaalselt programmeeri palkama, kuid see peaks tavaliselt töötama, sest see on ikkagi valgus.
1 sõnumid
damien
Tere, Jah, ilma probleemideta. Lugupidamisega.
1 sõnumid
romain
Tere, minu jaoks ei tööta pesa 2 programmeerimine, minu lamp jääb pidevalt põlema, kuigi kõik tundub õigesti seadistatud...
2 sõnumid
jeremy
Tere, sooviksin teada, kuhu termostaadi andur paigutada? Mõned ütlevad, et küttemati peale, mis on kinnitatud terraariumi alla, teised aga, et terraariumi sisse substraadi kohale? Tänud ette
1 sõnumid
jeremy
Tere, kas sellel termostaadil on võimalik taimeril ajavahemikku valida? Kui jah, siis kas seadistamine on minutite või sekundite täpsusega? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see termostaat on programmeeritav, saate valida ajad minutitäpsusega. Täielikku juhendit saab alla laadida otse tootelehelt. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
quentin
Tere, kas on võimalik seadistada ühe pistikuga päev/päev öö soojenduslampi ja teise pistikuga UV-neoonlampi päev/öö režiimis? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see termostaat on programmeeritav kahe erineva allika jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
ferry
Kas 230-voldine soojendusmatt töötaks selle termostaadiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate selle termostaadi ilma probleemideta ühendada soojendava matiga. Maksimaalne võimsus on 275W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
ferry
Termostaat reguleerib korralikult temperatuuri (küte sisse ja välja lülitamine), mitte ainult ei alarmeeri erinevuse korral?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see termostaat aitab säilitada temperatuure, milleks see on programmeeritud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
romain
Tere, mul on kaks küttetraati, aga üks on liiga kuum ja teine on normaalne. Kas saan soovitud temperatuuri seada, kui ühendan need DT-tüüpi termostaadiga ja ajastiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, termostaadi kasutamine võimaldab kontrollida teie küttekaablite temperatuuri. See hoiatab teid liiga madala või liiga kõrge temperatuuri korral. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
martial
Tere, kui palju vatte võiksime sellele panna, kuna mul on vähemalt neli küttepatja???
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see termostaat saab ühendada ainult kahe seadmega. Nii et saate probleemideta ühendada kaks küttevaipa. Kui teil on 4, vajate 2 termostaati. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
maud
Tere, kas tootele kehtib garantii? Kui jah, siis kui kaua? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle toote garantii on 1 aasta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
rosemary
kuidas leida prantsuse keeles juhend termostaadi DT CONTROL TIMER jaoks
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Juhendi saab alla laadida otse tootelehelt. Link asub allpool kirjeldust. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
2 sõnumid
martial
Tere, kas me saame panna kaks soojendusvaipa üksteise peale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, termostaadile on täiesti võimalik ühendada kaks soojendusmatti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
anthony
Tere, kas ma saaksin teada, millal termostaadid jälle saadaval on? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, need termostaadid on saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
sarah
Tere, kas seda termostaati on võimalik päevaks/ööks erinevate temperatuuride seadmiseks programmeerida?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see termostaat võimaldab programmeerida päevaseid/ööseid temperatuure. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
flavien
Tere, kas sondi võib probleemideta vette asetada? Tänan ette, lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Saate sondi kasta. Korpus peaks seevastu jääma kuivaks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
arnaud
Tere, millist koguvõimsust (vattides) see termostaat talub?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Siin on teie küsitud teave: - Väljundid: takistus ≤1100W / 220V, induktiivne koormus ≤275W / 220V, hõõglamp ≤220W / 220V Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
angélique
kuidas seda seadet seadistada, kui juhend on inglise keeles? vajan abi, tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, prantsusekeelset juhendit saab alla laadida toote lehelt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
francois
Neile, kellel on probleeme madala või kõrge temperatuuri seadistamisega. Näiteks, kui madal temperatuur on blokeeritud 20 kraadi juures, kuigi vahemik on 0 kuni 50. Kui soovite reguleerida kõrge temperatuuri vahemikku, vajutage 5 sekundit ülesnoolt. Temperatuur hakkab vilkuma. Ja kui soovite madala temperatuuri vahemikku reguleerida, vajutage 5 sekundit allanoolel.
3 sõnumid
rene
Tere, minu oma on 3 kraadi peal kinni... manipulatsioon ei toimi, aitäh