Teave

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Maeva
2 sõnumid
maeva fr
Tere, Ostsin kaks aastat tagasi teie saidilt automaatse Zolia dosaatori ja mootor hakkab tõesti väsima. Saidil, kust ma selle ostsin, ei olnud garantiid. Kas teie saidil on selle toote puhul nii? Kui jah, siis kuidas see vajadusel toimib? Tänud ette, Maeva
Zoomalia
316 sõnumid
zoomalia fr
Tere Maeva, Kas olete kindel, et te ei ostnud oma Zolia automaati meie saidilt? Sel juhul palun andke mulle oma tellimuse number, et saaksin kontrollida. Zolia kaubamärk on tõepoolest Zoomalia eksklusiivne kaubamärk ja meie artiklid on müügil ainult meie saidil või meie kauplustes koos 2-aastase garantiiga. Ootan teie vastust. Lugupidamisega, Anaïs, Zoomaliast
Maeva
2 sõnumid
maeva fr
Tere, ma just kontrollisin, et see on sama disain, kuid mitte sama bränd. Kuid on rahustav teada, et sellel on garantii, kuna pean toodet vahetama. Suur tänu, kena päeva, Maeva
Zoomalia
316 sõnumid
zoomalia fr
Tere Maeva, Olen alati teie käsutuses muude päringute või küsimuste korral ;) Lugupidamisega, Anaïs Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest