Küsimused, tootearutelud 71 cm väikeloomapuuri - Duna Multy
36 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
clara
Tere, mis värvi puuri on?
13 sõnumid
manon
TereTäname eelneva vastuse eest. Kas see puuri sobib minu 6 hiirele ajutiseks puuri ajaks, kuni ma nende peamisi puure puhastan? Kui pean kuhugi minema (nt puhkus), kas see sobib lühikeseks perioodiks või oleks parem võtta pigem Duna Maxi puuri? Aitäh
2 sõnumid
coralie
Tere, siis ma olen rohkem harjunud rottidega kui hiirtega, lol. Ma kasutan neid puure haiglates isoleerimiseks või poegimiseks. Kuid lühiajaliseks kasutamiseks hiirtele koos väikeste tarvikutega, et neid hõivata, ei tohiks olla mingeid probleeme.
13 sõnumid
manon
Tere Tänan vastuse eest Kas oleks liiga kiire, kui läheksin nädalaks või kaheks puhkusele?
13 sõnumid
manon
Tere, Milline on sel kuul (aprill 2022) prügikasti värv? Aitäh
2 sõnumid
coralie
Tere, eelmisel kuul oli see sinine, aga mis puutub sellesse kuusse, siis pole aimugi
12 sõnumid
agathe
Tere, kas see puur sobib kahele liivahiirele? Kas saaksite soovitada suurt ratast, mis mahuks puuri? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Duna Multy puuris sobib kahele gerbilile. Võite lisada tavalise suurusega jooksuratta, mille läbimõõt on umbes 18 cm. https://www.zoomalia.com/animalerie/roue-d-exercice-rongeur-orbital-p-15335.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
emma
Tere! Kas see puur sobib kolmele liivahiirele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See puur on kolmele liivhiirele liiga väike, soovitame suuremat mudelit: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-d-elevage-maxi-duna-multy-100cm-p-11750.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
mélanie
Tere õhtust, kui palju hiiri võib sellesse puuri panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie lemmikloomade heaolu huvides soovitame mitte ületada nelja hiirt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
armelle
Tere, sooviksin osta selle puuri juurde selle jooksuratta (https://www.zoomalia.com/animalerie/roue-d-exercice-plastique-silencieuse-p-14372.html), mille läbimõõt on 28 cm. Kuid arvestades puuri kõrgust, ei tea ma, kas jooksuratta läbimõõt ja toe kõrgus mahuvad puuri, kas oskate mind aidata?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks on see ratas liiga kõrge ja võib puudutada puuri ülaosa. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
cassandre
Tere, millised värvid on praegu saadaval?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me ei saa teile näidata saadaolevaid värve Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
pauline
Tere, millise pudeli ma peaksin selle puuri jaoks valima?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me saame teile pakkuda seda iminappadega lutipudelit: https://www.zoomalia.com/animalerie/biberon-tiziano-150-cc-avec-ventouses-p-28949.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, kas puuris on laos? Kui jah, siis mis värvi teil on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, hetkel pole meil seda toodet laos. Saate selle tellida, et saaksime teha tellimuse meie tarnijalt. Laos täiendamist toimub 8 kuni 12 päeva jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, praegu pole meil seda toodet laos. Saate selle tellida, et saaksime esitada tellimuse oma tarnijale. Kaup tarnitakse 8 kuni 12 päeva jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julie
Mis materjalist on see vann? Kui see on plastikust, siis kas merisiga närib seda? Ja mis värvi see saadaval on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see vann on valmistatud plastikust. See puuris on ette nähtud närilistele. Teie gerbilil on vähe riski seda närida. Me ei saa teile konkreetset värvi anda, sest see sõltub meie tarnija tarnetest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cécile
Tere, kas see puur sobib liivahiirtele? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur peaks teie liivahiirtele sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
mélanie
Tere, Millistele värvidele võin sattuda, kui tellin praegu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me teid laos olevate värvide osas informeerida, kuna saadetised saabuvad meile regulaarselt ja me ei soovi teid eksitada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
guillaume
Milline värv on saadaval, kui ma tellin?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil on laos kaks värvi. Tumesinine puur ja teine heledam roheline. Tellimuste valmistamisel ei saa nad aga värvi valida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
gaspard
Tere. Sooviksin teada, mis värvi puure teil laos on. Suur aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meil on helesinine ja tumedam sinine (azure). Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
maya
Tere, sooviksin teada, milline on kaugus ülemiste põikpuude vahel? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vahe on 9 mm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laetitia
Tere, kas puur on uus ja kas saadate selle kiiresti, sest see on üsna kiire, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, puur müüakse uuena. Saatmistähtajad sõltuvad toote saadavusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marylene
millised on selle puuri mõõtmed
11381 sõnumid
zoomalia
Puuri mõõtmed on 71 x 46 x 31,5 cm, nagu märgitud tootelehel omaduste vahekaardil. Lugupidamisega