Täiskasvanud kass urineerib põrandale

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Pauline
1 sõnumid
pauline fr
Tere kõigile, Minu kass (Narko, 5-aastane Maine Coon) on juba mitu kuud oma liivakastist väljas urineerinud. Alati samas kohas: koridori põrandal. Ta teeb seda enamasti öösel ja/või siis, kui keegi teda ei näe. Mul on ka teine kass (Pixel, 3-aastane euroopa kass), kuid nad elavad koos juba 3 aastat ja saavad omavahel hästi läbi. Varem oli liivakast koridoris asuvates tualettides, kuid 2 aastat tagasi viisin selle trepikotta ja probleeme polnud seniajani midagi muutunud toidu, liivakasti jne osas. Ainus hiljutine muutus on koera saabumine, kuid ta hakkas urineerima mitu nädalat või isegi kuud pärast koera saabumist. Täpsustan, et uriini hulk viitab sellele, et see ei ole märkimine, ja ta kraabib enne ja/või pärast seda maad. Olen proovinud erinevaid lahendusi, sealhulgas koridori põranda katmist vanade linadega, mis toimis hästi, kuid ainult paariks nädalaks, sest lõpuks urineeris ta sellele. Olen teinud mugava pesa tema kandmispuuri, mille asetasin koridori, ja see töötas samuti paar nädalat (pikemalt kui linad, ma arvan), ta magas seal ja tundus, et talle meeldis seal olla. Kuid lõpuks urineeris ta selle kõrvale ja tuli puur eemaldada, sest see on riidest ja ma ei taha, et see pidevast puhastamisest rikneks. Pesen põrandat äädikaga. Olen proovinud ka lõhna eemaldajat pihustina, pipart, tsitrusvilju, pannud tema korvi sellesse kohta, puhastanud liivakasti kaks korda päevas ühe korra asemel, pannud teise liivakasti, andnud talle rohkem tähelepanu, noominud, ignoreerinud ... Aga miski pole toiminud. Üks nädal tagasi ühendasin Feliway Optimum difuuseri, kuid seni pole muutust. Olen mõelnud, et paneksin liivakasti sinna, kuhu ta urineerib, kuid siis ei saaks enam mööda käia ja kardan, et see harjumus muutub veelgi tugevamaks sellel kohal. Kuid soolte tühjendamiseks pole probleemi, ta läheb liivakasti. Rääkisin sellest hiljutisel loomaarstivisiidil, mulle öeldi, et ta on suurepärases vormis ja see võib olla seotud koera saabumisega ning soovitati Feliway't. Minu jaoks tundub kummaline, kuidas on koera saabumise ja probleemide alguse vaheline aeg. Kui see oleks lõplikult koeraga seotud, miks ta teeks seda alles mitu kuud hiljem? Kas teil on lahendusi, mida võiksin proovida? Ette tänades. Ilusat päeva. Pauline
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere Pauline, Zoomalia meeskond soovitab teil lugeda seda blogiartiklit (mis võib-olla vastab teie küsimustele): https://www.zoomalia.com/blog/article/comment-attirer-un-chat-dans-sa-litiere.htmlSamuti saate küsida nõu veterinaararstilt või kassi käitumisspetsialistilt: https://www.zoomalia.com/blog/article/comportementaliste-chat-interview-marion-ruffie.htmlParimate soovidega, Céline Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest