Küsimused, tootearutelud Cat's Best Smart Pellets, taimne paakuv kassiliiv – Ideaalne aktiivsetele või pika karvaga kassidele

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Mireille
1 sõnumid
mireille fr
Tere. Esitan selle küsimuse Zoomalia meeskonnale. Soovin teada, miks ei näe minu hiljuti saadud Cat'best Smart Pellets 20 L pakendis olev kassiliiv välja samasugune nagu see, mida tavaliselt tellin. Graanulid on enamasti puruks ja isegi värv ei ole sama. Tänan teid ette vastuse eest.
Justine
2 sõnumid
justine fr
Kinnitan, sain sama ringi!! Kallis selle eest, mis see on, ja enam pole huvitavat !!
Benjamin
2 sõnumid
benjamin fr
Tere, ka minu poolt hiljutine tellimus ja äärmiselt halb kvaliteet. Väga pettunud, see on minu viimane ost.
Francoise
2 sõnumid
francoise fr
Ma ei saa teile vastata, kuna allapanu pidi TNT kaudu ekspresskulleriga kohale toimetatama 21.12.2022, aga ma ei ole seda kätte saanud!!! Bravo TNT Kogemus, mida ma ei kavatse korrata. Kahju mulle ja ... ZOOMALIA
Zoomalia
317 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Francoise_D, palun võtke vastu meie siirad vabandused selle ebatäpsuse eest. Kutsun teid üles võtma meiega otse ühendust aadressil "[email protected]", et saaksime teile pakkuda kompensatsioonilahendust. Soovin teile suurepärast päeva ja ilusaid pühi :) Lugupidamisega, Marilyn Zoomaliast
Francoise
2 sõnumid
francoise fr
Ma pole ikka veel oma tellimust kätte saanud, kuigi tegin kiirtellimuse, mis pidi kohale jõudma 21. detsembril 2022, seega ei saa ma sellele küsimusele vastata. Kuid olen seda toodet kasutanud oma kahel kassil juba pikka aega koos suurte aukudega labidaga.
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere, pakendil soovitatakse kasutada 7 mm aukudega (võre) labidat. Millist labidat selle toote jaoks soovitate?
Odile
1 sõnumid
odile fr
Tere, pole spetsiaalset kühvlit. Kasutan seda suurepärast kassisära oma kassi jaoks ja puhastan sellega tavalise väikese kühvliga. Hea valik.
William
1 sõnumid
william fr
Tere, ostsin alguses seda kassiliiva, see on hea, aga liiga palju tolmu minu maitsele ja natuke kallis... Tavaline aukudega kühvel sobib. Kui ma saan oma kogemusi jagada, siis allergia (silmad) ja kulude tõttu otsustasin edukalt proovida küttepellettesid (5,20 € 15 kg). Tolmu ei ole, aga uriiniga on veidi tülikas (palju tuleb iga kord eemaldada). Seetõttu tuli mul idee (kuna ma ei armasta raiskamist ja hoolin oma rahakotist) teha 2 kasti, üks küttepellettidega ja teine Cat's Best paakuv kassiliivaga. Ja peamiselt õpetada oma kassile (Coonile) suurt asja ajama pelletitesse ja väikest asja paakuvasse liiva (õppimine kestis 4 kuud). Kuid nüüd on igapäevane puhastamine väga kiire ja eriti, ma kulutan 15 kg pellette 7 kuud ja 17 kg paakuvat liiva 6 kuud... jah, jah, te lugesite õigesti, 7 kuud ja 6 kuud... PS: soovitatakse kasutada paakuvat liiva umbes 4 cm kõrguselt, mina kasutan umbes 7 cm ja lisan 2 kuni 3 peotäit nädalas, uriin ei jõua kasti põhjani ja see määrdub palju aeglasemalt. Kasutan seda 6 nädalat ilma lõhnadeta.
Claire
1 sõnumid
claire fr
Tere, kasutan suuri aukudega kühvlit, see võimaldab kokku kleepunud materjale koguda, kaotamata liialt palju allapanu. Kleepumata graanulid langevad läbi aukude. Kallis allapanu, seega ei raiska.
Peter
1 sõnumid
peter fr
Olen seda kaubamärki pikka aega kasutanud. See on parim toode minu Pärsia kassile. See kestab palju kauem kui odavamad kaubamärgid, lõhnab vähem ja ei kleepu tema karvade külge.
Nadège
2 sõnumid
nadège fr
Isiklikult on mul kühvel, millel on 1,5 cm kuni 50 mm augud ja ma leian, et see on täiuslik. Eemaldan kokkukleepunud tükid ja väljaheited ilma raiskamiseta!
elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, kas seda allapanu saab küülikule kasutada? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, võite seda liiva kasutada küüliku jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia tiim

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest