Küsimused, tootearutelud Exo Terra Néon T8 Natural Light (Ancien Repti Glo 2.0)
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
mathias
Tere, kas ma saan seda kasutada oma kuningpüütoni jaoks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 2.0 sobib teie maole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
heydon
Tere, kas teate, millal see 45 cm neoon jälle saadaval on? Aitäh, lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode 45 cm on praegu laos olemas. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
flavie
Maosissis madu jaoks on minu terrarium mõõtudega 88x45x60 cm ja tahan paigaldada valgustuslambi. Millist toodet soovitate? Aitäh ette. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, UV-lampi kasutamine pole maisimadu jaoks vajalik, tavaline valgustus on seetõttu piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laetitia
Tere õhtust, kas 14 W ja 38 cm pikkune Neon T8 Reptil Glo 2.0 standardlamp sobib 45 cm Dual Top galeriisse? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see neoon sobib sellele galeriile paigaldamiseks (Dual top sobib 2 14W neoonlambi ja 1 35W 45cm pirni jaoks (ei ole kaasas). Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
anthony
Tere, mul on varsti veekilpkonn ja sooviksin teada, milliseid neoonlampe saaksin kohandada oma 60 cm akvaariumile? Aitäh ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame Exo Terra Repti Glo 5.0 - troopiline terraariumi lamp - T8 / 18" / 45cm / 15W Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
2 sõnumid
patricia
Tere. Teie nõuande järgi ostan selle toru, aga millist pirni võiksin lisada elaphe guttata jaoks? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile seda lambipirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-clair-de-lune-night-glo-p-579.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast