Küsimused, tootearutelud ZooMed niiske terraariumi sammal

12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Romane
1 sõnumid
romane fr
kas seda saab kasutada blob'ile? blobariumis? kas blob liigub selle peal hästi?
Corinne
3 sõnumid
corinne fr
tere, mis suuruses on plaat?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Terrariumi sammal ei ole saadaval plaatidena, see on lahtiselt ja räägitakse pigem mahust, soovitud mudel on umbes 2,30 liitrit. Lugupidamisega Sandy Zoomaliast
dominique
2 sõnumid
dominique fr
Tere, sooviksin teada, kas ma saan teie samblat kasutada oma püüton terraariumis. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle vahu kasutamisel koos turbaga ei tohiks probleemi tekkida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laure
3 sõnumid
laure fr
Tere, tahaksin oma veedraakonis kasutada laastude asemel samblat, kuna olen algaja, ei taha ma vigu teha ja tahaksin teada, kuidas seda sammalt terraariumisse paigutada, millal tuleb seda vahetada jne... ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vaht sobib teie roomajale. Teil on vaja ainult see oma terraariumi põhja paigaldada. Vahu vahetamine sõltub selle kulumise tasemest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jonathan
4 sõnumid
jonathan fr
Tere, kas see vaht sobib erakkrabile? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See vaht võib sobida erakvähkidele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
alexis
7 sõnumid
alexis fr
Tere, kas see artikkel sobiks pogoona jaoks? Lihtsalt koopas või sillal?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Teie pogoan võib selle sambla ära süüa, me ei saa kunagi kindlad olla, seetõttu me ei soovita seda teile lugupidamisega,Zoomalia meeskond
michel
1 sõnumid
michel fr
tere, kas ma saan selle veedraakoni jaoks panna
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see sobib veedraakonile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest