Küsimused, tootearutelud Suur puidust jänesepuur - 93 cm - Zolia Hevea
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
amélie
Tere! Kas see suur jänesemaja sobib merisigadele? Aitäh
3 sõnumid
sophie
Tere, jah, see sobib ideaalselt 1 või isegi 2 meriseale.
2 sõnumid
celine
Tere, kas see küülikupuur on piisav keskmise suurusega küülikupaari (nt. Bourgogne'i heledate) jaoks? Aitäh
3 sõnumid
sophie
Tere, kui nad käivad regulaarselt väljas või neil on lisaks tara, siis sellest küülikupuuri piisab. Minu küülik on keskmise suurusega ja ta on väga rahul ☺️
4 sõnumid
marwan
Tere, kas ööseks sulgemiseks on olemas lõks või muu?
2 sõnumid
romane
Tere, Kõik luugid on võimalik sulgeda. Minu pässijänes elab aastaringselt puuris, tulles vahetevahel välja. Seal on isegi väike "ruloo" ühel küljel, mis võimaldab luua hästi suletud varjualuse.
4 sõnumid
marwan
Okei, aitäh, Romane_P! Kas te ei saadaks palun fotosid?!
2 sõnumid
romane
Ma panin mõne pildi küülikupuuri kohta tootearvustusse. Ma ei saa selle küsimuse vastuses fotosid jagada.
4 sõnumid
marwan
Tere Romane_P, ootasin fotosid, kuid ilmselt neid arvustustes ei ole. Kas oleks probleem neid mulle e-posti aadressile [email protected] saata?
1 sõnumid
eva
Tere, kas siseruumide kanamaja võimaldab varjata hiiglaslikke küülikuid (täiendava varjualusena 16 m² taras sees)? See on ainult selleks, et neil oleks varjualune kaitseks külma, tuule ja vihma eest
3 sõnumid
sophie
Ühe hiidhalli jaoks jah, kuid mitte kahele. Ülemine suletud osa (seal on vaid väike luuk, mis lükatakse kõrvale, et õhk saaks läbi minna) on kahele liiga väike.
3 sõnumid
oceane
Tere, kas teil on fotosid sisemusest, aitäh, ja sooviks teada, kas ööseks saab sulgeda, aitäh