Subrufa kilpkonn: hallid laigud ja seeninfektsioonid?

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sarah
4 sõnumid
sarah fr
Tere, mul on kilpkonn olnud juba mitu kuud ja probleeme pole olnud. Kolmapäeval kolisin (8 tundi sõitu), panin oma kilpkonna kasti, mille sees oli niiske riie, ja pritsisin teda aeg-ajalt veega. Kast oli hoitud soojas, ümbritsedes seda kampsuniga ja hoides oma käsi ümber. Täna märkasin, et tema "huultel" olid väikesed hallikad laigud, nagu sinikad. Kuna ta liikus reisi ajal palju, ei tea ma, kas see on seotud löögiga või on see haigus. Lisaks märkasin fotosid tehes tema kesta allosas kollakat laiku, mille keskel on tumedam ja väike auk ning kahjustatud kilpkonn on veidi pehme. Kas see on seeninfektsioon? Lugupidamisega
Sarah
4 sõnumid
sarah fr
https://zupimages.net/viewer.php?id=21/37/8un7.jpgRinnakilbi vaade https://zupimages.net/viewer.php?id=21/37/817x.jpgHallide laikude vaade (need on ka alahuulel)
Sarah
4 sõnumid
sarah fr
Kui keegi on huvitatud: alustasin betadiini/ekonasooli sessiooniga 1 tund rannas (kilpkonn polnud küll eriti rahul, et kinni oli), pärast täielikku kuivamist eemaldub mõjutatud soomus kergemini, allpool pole pehmeid soomuseid, seega tundub see hea märk. Ma pole ikka veel kindel, kas auk on seotud sügavama seenhaigusega, jätkan protseduuri kaks korda päevas, kui paranemist pole, on mul kahe nädala pärast loomaarsti aeg. Unustasin ka mainida, et kaks nädalat enne kolimist toideti teda ainult krõbinatega, kuid alates järgmisest nädalast naaseb ta teisele toitumisele: esmaspäeval krõbinad, kolmapäeval kalkuniliha ja reedel kanamaks, ning üks kaltsiumikuubik nädalas. Kui keegi saab nõu anda või kui ma teen midagi valesti, siis palun jagage oma kogemusi.
Sarah
4 sõnumid
sarah fr
Seega neile, kes satuvad samale probleemile kui mina: loomaarsti poolt vaadatud, tõsiselt sügav seeninfektsioon (kuni lihani), nii et haava tuleb puhastada Betadine kratsiga, loputada, kuivatada, teha väike segu econazole'ist ja dermaflonist, mida haavadele panna, katta plaastriteibiga. Vastasel juhul ei mingit vett (praegu 15 päeva jooksul meditsiinikarbis koos UV ja soojusega) peale ühe tunni hommikul ja ühe tunni õhtul väga puhtas vees, enne eemaldada side ja pärast kõiki hooldusprotseduure uuesti kuivaks teha. Mõlemad kreemid maksavad kokku umbes 20/30 €, nii et kui see aitab kellelgi vältida seeninfektsiooniga loomaarsti juurde minekut, tehke nii, kuid pange tähele, et minu oma ei tundunud algul tõsine, kuigi lõpuks osutus üsna sügavaks ja vanaks. Kahtluse korral pöörduge spetsialisti poole.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest