Staffordshire Bull Terrieri kutsikate kuivtoit

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jaime
2 sõnumid
jaime fr

Tere

Kas oleks võimalik saada nõuandeid 3-kuusele Stafordshire'i bullterjerile sobivate krõbinate kohta?

Ette tänades vastuse eest

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

Tere õhtust,

Kõige parem on küsida nõu professionaalilt, näiteks teie koera veterinaararstilt. Ma soovitaksin teile seda, kuid kuna ma teie koera kohta palju ei tea, ei oska ma teile täpselt öelda:

https://www.zoomalia.com/animalerie/royal-canin-maxi-junior-p-11554.html

Head õhtut

STEPHANIE
1 sõnumid
stephanie fr

Tere,

3-kuusele staffordshire bullterjerile on vaja kutsikatoitu.

ROYAL CANINilt = Puppy medium (punane pakk)

PROPLANilt = Puppy Original

Elodie
135 sõnumid
elodie fr
[vasakul]Tere,[/vasakul][vasakul] [/vasakul][vasakul]soovitame teile ProPlan Puppy lõhega. Staffidel on õrn nahk, ja need graanulid aitavad seda säilitada.[/vasakul][vasakul]https://www.zoomalia.com/animalerie/pro-plan-dog-puppy-sensitive-riche-en-saumon-p-11463.html[/vasakul][vasakul]Head päeva lõppu[/vasakul][vasakul]Elodie Zoomaliast[/vasakul]
david
6 sõnumid
david fr

Royal Canin tuleks välistada, liiga palju teravilju, mis ainult täidavad teie koera kõhtu

Pro Plan jääb taskukohaseks

Parim oleks:

Orijen, Taste of the Wild, Acana, Profine või Carnilove

vähendage teravilja miinimumini ja vaadake koostisosi

eriti "tuhk" alla 8%

Koer on algselt lihasööja

RC (Royal Canin) krõbuskid

Friskies jne tuleks välistada

Hill's on liiga rasvane, arvestades, mis see on

niisiis

jõudu soovides teie valikusse

david
6 sõnumid
david fr

Teadmiseks, olen õnnelik staffi omanik ja öelda, et neil on õrn nahk, on levinud väärarusaam...

Ainult sinistel (ja mitte kõigil sinistel) on regulaarselt nahaprobleeme (demodikoos või demodeksiinfektsioon)

Ärge pange kõiki staffisid ühte patta, aitäh

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest