Küsimused, tootearutelud Spirulina, immuunsüsteemi tugevdamiseks QUALITY SENS
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
mylene
Minu koeral on krooniline neerupuudulikkus, kas ma saan talle spirulinat anda?
1 sõnumid
pascaline
Mille pardons, mais je ne suis pas en mesure de répondre directement à cette question. Vous pourriez essayer de contacter le fabricant ou de consulter le manuel d'instructions pour obtenir des informations précises sur l'utilisation de la dosette. Bonne chance avec votre recherche d'une cuillère doseuse plus adaptée !
29 sõnumid
sophie
Milleks on mõeldud 8-ni tähistatud mõõtelusikas, kui me vajame ainult 1 või 2 koera või kassi jaoks? Lisaks on see tootesse kastetud kujul loetamatu, seega on võimatu kogust lugeda ja ma määrin end selle kuivatamisel ära. Kui ma õigesti aru sain, siis koera annustamine vahemikus 1 kuni 10 kg on 1 annus, millel on 2-ne gradueering / päevas. Kui gradueering 1 vastab 0,5 g-le, siis on gradueering 2 võrdne 1 g/päevas? Püüan leida hõlpsama annustamislusika. Tänan teid vastuse eest.
Tere,
näiteks 25 kg kaaluvatele koertele on see 3 annust 2-ga, mis vastab 6-le (seega on oluline jõuda 8-ni). 14 kg kaaluvate koerte jaoks on see 2 annust 2-ga, mis vastab 4-le. Teie puhul on see tõesti üks annus 2-ga.
Lugupidamisega,
Sophie Zoomaliast
Tere,
näiteks 25 kg kaaluvatele koertele on see 3 annust 2-ga, mis vastab 6-le (seega on oluline jõuda 8-ni). 14 kg kaaluvate koerte jaoks on see 2 annust 2-ga, mis vastab 4-le. Teie puhul on see tõesti üks annus 2-ga.
Lugupidamisega,
Sophie Zoomaliast
2 sõnumid
monique
Tere, kuidas seletate erinevust Quality Sensi poolt koertele või kassidele antud annustes? Need on palju suuremad kui prantsuse spirulina tootjate soovitatud annused inimestele (1 tl/päev). Tänan teid vastuse eest.
44 sõnumid
sophie
Tere, 1 gradu on võrdne 0,5 grammi. 1 teelusikas võrdub 5 grammiga, nii et annustamine ei ole mingil juhul suurem kui inimesele soovitatav. Lugupidamisega Sophie Zoomaliast
2 sõnumid
alice
TERE, ma sooviksin teada selle toote päritolu. Aitäh
3 sõnumid
malika
Tšaad ja Mehhiko, pakendatud Prantsusmaal
2 sõnumid
alice
Ma tänan teid, Malika. Ma kardan, et see võib olla liiga palju raskmetalle.