Soov Eublepharis macularius (gekole)

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Pierre
1 sõnumid
pierre fr

Tere kõigile!

Sooviksin omandada väikese Eublepharis macularius'e nagu siin: https://www.lafermetropicale.com/boutique/eublepharis-macularius-1045046270.htm

Ja mul oleks loomulikult küsimusi enne väikese ostmist!

1/ Kas Exo Terra terrarium mõõtmetega 46x46x46 sobib talle?

2/ Kas see liik on aktiivne ainult öösel? (kas ta magab päeval)

3/ Soe tsoon 30°C olen lugenud, kuidas seda saavutada? (kas ma kasutan laualambi pirni?) Kui jah, siis millist pirni kasutada, et saada soojas tsoonis 30°C?

4/ Külm tsoon 25°C olen lugenud, kuidas seda saavutada? (minu tuba on

Julien
18 sõnumid
julien fr

1 : Jah, see koht sobib talle hästi, kui see on alguses väike, kuid hiljem võiks see olla veidi suurem (vähemalt 60 cm), kui loom on täiskasvanud.

2 : Jah ja ei, see on öise eluviisiga loom, aga ta ei maga kogu päeva. Minu oma ärkab aeg-ajalt üles ja teeb väikse ringi või lihtsalt pistab pea välja.

3 : Jah, sa võid teha ka nii, et see oleks rahakotisõbralikum, aga on ka spetsiaalsed hoidikud soojuslampide jaoks. 50W lamp oleks hea valik.

4 : Kui paned lambi kuuma punkti poolele, siis soojus hajub. Näiteks kui lamp on paremal, siis kuum punkt on vasakul ja temperatuur on 25 °C.

Loodan, et need andmed on kasulikud. Edu edaspidiseks.

Julien
18 sõnumid
julien fr

Vabandust, oma vastuses unustasin ühe väga olulise teabe! UVB On väga oluline! Koht- või neontuli

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest