Küsimused, tootearutelud Plastikkorv ja padi Ferplast SOFA pehme voodipesu

100% kliendid

soovitan seda toodet

117 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Koera voodi suurus 30 kg kaaluvatele dalmaatsia koertele
elise
1 sõnumid
elise fr
Tere, kas teate, milline suurus sobiks kahele Jack Russellile? Tänan ette
Jessica
2 sõnumid
jessica fr
Tere, mis suuruses on cane corso?
Jodie
4 sõnumid
jodie fr
Tere, võtsin oma peaaegu 25 kg Staffi ristandile suuruse 10, seega peab Cane Corsole suurema suuruse võtma. Head päeva. Lugupidamisega.
Jessica
2 sõnumid
jessica fr
Üle 10 suuruseid pole olemas.
Jodie
4 sõnumid
jodie fr
Jah, see on minu teada saadaval suuruses 12, kuna nad müüvad varupatja. Ja ma just vaatasin, lihtsalt hetkel on suurus 12 saadavalolekust väljas.
ALINE
1 sõnumid
aline fr
Tere, millist suurust valida labradorikutsikale, kes saab täiskasvanuks, ma ei tahaks korvi välja vahetada. Seejärel, mis suurus peaks olema padjal, kui tellin selle eraldi? Ootan teie vastust. Lugupidamisega
Jodie
4 sõnumid
jodie fr
Tere, võtsin oma 23 kg-sele Staffile suuruse 10 ja see sobib ideaalselt.
Jodie
4 sõnumid
jodie fr
Teie labradori jaoks soovitaksin ma suuremat suurust. Ja teise padja jaoks leiate korvi mõõtmed kirjeldusest
Vanessa
6 sõnumid
vanessa fr
Tere. Millist suurust valida Ameerika Miniatuurse Karjakoera jaoks? Täiskasvanuks peaks ta kaaluma 11 kuni 14 kg. Ja ta peaks olema 36 kuni 45 cm pikk.
ALEXANDRA
2 sõnumid
alexandra fr
Tere, sooviksin osta asenduspadi SOFA SOFT BEDDING korvile, kas saaksite mulle palun anda sobiva padja viitenumbrid?
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, millise suuruse peaksin võtma Poola madaliku lambakoera jaoks, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Õige suurusega korvi valimine on oluline, seetõttu soovitame teil oma koera mõõta. Sõltuvalt teie koera suurusest sobib suurus 8 või 10. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nathalie
6 sõnumid
nathalie fr
Kas sellele diivanile saab lisakatteid? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Täiendavad katted on saadaval järgmistel linkidel: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-sofa-cushion-pour-chiens-et-chat-p-16609.html https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-pour-sofa-motif-cities-p-31479.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nathalie
6 sõnumid
nathalie fr
Tere õhtust, milline on Westie diivani sinise ja punase värvi vastavus? Kas teil on foto? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Westie värv on nähtav toote fotodel. See on sinine Westie punaste trükistega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, tellisin mõni aeg tagasi halli triibulise pehme voodipesuga diivani suuruses 8. Sooviksin teada, kas see artikkel on ikka veel saadaval???? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui teil on küsimusi või probleeme seoses tellimusega, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni 10:30-12:30 ja 14:30-17:30). Konsultant aitab teid tellimuse esitamisel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emmanuelle
1 sõnumid
emmanuelle fr
Tere, sooviksin osta kattet meie olemasolevale diivanile 4. Kus ma saaksin seda teie veebisaidilt leida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Asenduspadi on saadaval tellimisel. Praegune värv on teksaprint. https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-de-rechange-sofa-cushion-pour-chiens-et-chat-p-16609.html Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Pauline
9 sõnumid
pauline fr
Kas oleks võimalik tellida suurus 12 see, millel on sinised ja punased westie mustrid?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Westie mustriga diivan 12 on nüüd saadaval tellimiseks. Tarne eeldatav jõudmine kestab 8 kuni 12 päeva. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Pauline
9 sõnumid
pauline fr
Tere õhtust, sooviksin teada, milline suurus sobiks emasele borderkollile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus 12 oleks kõige sobivam. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
emilie
2 sõnumid
emilie fr
Tere, kas Sofa 10 sobiks staffordshire'i terjerile? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, diivan 12 sobib paremini. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Farid
1 sõnumid
farid fr
Tere, millal on 6-suuruses diivan saadaval, palun
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Diivan 6 on saadaval tellimisel. Tarneaeg on 12 päeva. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elise
3 sõnumid
elise fr
Tere õhtust, tänu teie nõuannetele tahtsin tellida Sofa 2, kuid see ei ole enam saadaval... Millal see jälle saadaval on? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, nüüd saate seda toodet otse tellida. Tarnetähtaeg on umbes kümme päeva enne teie diivani saatmist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elise
3 sõnumid
elise fr
Tere, täiskasvanud 3 kg kaaluvate papillon-spanjelite jaoks, kas diivan 2 pole liiga suur? Kas peaksin pöörduma teise mudeli poole? Milline? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, diivan 2 sobib teie koerale, toodud mõõtmed on kogumõõtmed, magamispinna suurus on neist mõõtmetest väiksem ja sobib kõikidele väikestele ja väga väikestele koertele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Céline
7 sõnumid
céline fr
Tere, ma luban endale oma küsimust uuesti esitada, sest ma kõhklen, kuna te soovitasite suurust 10, aga nüüd mul on veidi rohkem teavet. Ta kaalub praegu vaid umbes 10 kilo 3 kuu vanuselt, ta on pigem hästi proportsionaalne kaalu ja pikkuse poolest vastavalt loomaarstile (mina ei suuda teda mõõta, sest ta mõtleb ainult mängimisele), täiskasvanuna peaks ta kaaluma 25 kuni 35 kilo, kõrgusega 50 kuni 60 cm (need on keskmised suurused). Nii et kuna ma sooviksin tellida korvi nüüd kuni ta täiskasvanuks saab, kas teie arvates suurus 10 jääb ka täiskasvanuna sobivaks (ma ei arva, et ta oleks suur kasv, vanemad on tavalises suuruses, ilusad loomad, kuid mitte erakordsed)? Tänud ette, lugupidamisega Céline
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suure tõenäosusega sobib teie lemmikloomale suurus 10 ka täiskasvanuna. Lugupidamisega Zoomalia tiim
Jean - luc
1 sõnumid
jean - luc fr
Miks on Lové diivan 10 eurot odavam kui Cities ja camouflage mudelid? Kas need on ikka samad tooted? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegemist on tõepoolest sama tootega, ainult muster muutub. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marion
2 sõnumid
marion fr
Tere, ma sooviksin osta Samojeedi jaoks suuruses 12 pehmet pesakorvi. Kas arvate, et see võiks sobida? Kas see toode müüakse koos korvi ja trükitud padjaga "love"? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus 12 sobib. See korv müüakse täielikult plastikust korviga ja eemaldatava padjaga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
AUDE
1 sõnumid
aude fr
Tere õhtust, kas suurus 12 on peagi selles mudelis saadaval? Ette tänades, Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on nüüd jälle saadaval. Saate selle otse tellida. Tarneaeg on 8–10 päeva. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Georgette
1 sõnumid
georgette fr
SOFA prügikasti puhul, kas te saaksite mulle öelda, kas hiljem on võimalik osta ainult kate, et saaksin katteid vahetada. Suur aitäh! Georgette MICHEL
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, padi on saadaval ka ilma korvita. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
maryline
1 sõnumid
maryline fr
tere, mis suuruse peaksin valima isase husky jaoks, kas 10 või pigem 12? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sõltub teie koera suurusest, ta peab saama end mugavalt paigutada. Parim on mõõta tema selja pikkus, et hinnata vajaminevat ruumi, teades, et antud mõõtmed on välismõõtmed. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere õhtust, Millised on diivani 12 sisedimensioonid? Tänud ette
carolann
1 sõnumid
carolann fr
Tere, kas plastkorv müüakse koos padjaga? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Plastikvann müüakse tõepoolest koos padjaga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
SOPHIE
4 sõnumid
sophie fr
Tere, sooviksin teada, mis värvi on plastkorv, mis on kaasas kattega? Tänan ette, ootan vastust... Lugupidamisega, Sophie.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, prügikastid on mustad. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere, kas saaksite palun öelda, millise suuruse peaksin prantsuse buldogile valima? Ta on hetkel vaid 3 ja pool kuud vana, kuid ma tahaksin selle osta ja alles hoida, kui ta täiskasvanuks saab. Aitäh, lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus 4 või 6 sobiks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
EVELYNE
1 sõnumid
evelyne fr
Sooviksin tellida SOFA SOFT BEDDING suuruses 10, kuid mulle ei meeldi roheline värv, mis teil selles suuruses saadaval on. Kas te saate peagi kätte teisi värve (punane, sinine jne) ja kui jah, siis millal? Teisest küljest sooviksin, et kohaletoimetamine toimuks ainult pakiautomaati. Kuidas peaksin toimetama? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Praegu me ei saa teile öelda, kas meil on teisi värve, see sõltub meie tarnijast. Kahjuks ei aktsepteeri mõned pakiautomaadid mahukaid tooteid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
zohra
1 sõnumid
zohra fr
Tere, kas te täiendate peagi musta äärisega sebramustrilist koeradiivanit softbedding suuruses 10 sama soodushinnaga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See diivan on hetkel asendatud kamuflaažimustriga. Tagasituleku kuupäeva meil ei ole. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
NATHALIE
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, millise suurusega peaksite arvestama beagle'i kutsika jaoks (2 kuud), et ta tunneks end mugavalt, kuid mitte eksinult? Suur tänu.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame esialgu diivanit '4. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
patricia
3 sõnumid
patricia fr
Tere, ma ei saa aru, mis värv on suurus 10. Kas te arvate, et see on inglise buldogile sobiv suurus? Lugupidamisega, Patou
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Diivani'10 muster on rohelist ja halli värvi kamuflaaž. Suurus näib sobivat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CHRISTINE
1 sõnumid
christine fr
Kui pikaks peaks kasvama inglise kokkerspanjel? Aitäh
christel
1 sõnumid
christel fr
Minu küsimus on seoses korvi suurusegaTere, ma kirjutan teile, kuna sooviksin teada, kas saate või saate peagi kätte 12 suurust korve - mustade äärtega zebraga SOFA pehme KOERAVOODI. Mul on 9 kuune saksa lambakoera kutsikas ja sooviksin osta seda tüüpi toodet, sest kutsikas kasvab ja hetkel olemasolev korv jääb talle liiga väikeseks. Kas saaksite soovitada teist suurust, kui teil on laoseis otsas? Või mõnd teist mudelit. Kuid ma oleksin pettunud, kui seda mudelit pole saada, sest olen selle juba suuruses 8 ostnud ja see oli väga hea. Tänan, kui vastate piisavalt kiiresti, et saaksin oma valiku teha.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Triibuline muster on praegu asendatud maskeerimisega. Soovitame teile: https://www.zoomalia.com/animalerie/on-the-trek-lit-brun-p-17766.html https://www.zoomalia.com/animalerie/lit-bonzo-p-9221.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Wendy
2 sõnumid
wendy fr
Tere Kui suur on isane Ameerika staffordshire terjer?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile diivanit 8. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
arnaud
1 sõnumid
arnaud fr
Tere, ma tahaksin teada, mis suurust võtta täiskasvanud beaglige
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teile diivanit 8. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marianne
1 sõnumid
marianne fr
Tere, ma sooviksin teada, kas te saate SOFA'4 diivaneid? Tänan ette. Lugupidamisega, Marianne
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Hetkel on meil neid laos olemas. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Monique
3 sõnumid
monique fr
Milline on Lhassa Apso suurus? Kas neid on ka teistes värvides, näiteks punane?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame sofaga 4. Meil on ainult musta värvi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Eve
1 sõnumid
eve fr
Tere õhtust, millist suurust soovitate mulle Berni alpi karjakoera kutsika jaoks? Lugupidamisega Eve
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame suurust 12; see sobib kuni ta on täiskasvanud. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Eléonore
1 sõnumid
eléonore fr
Tere, millist suurust soovitaksite minu Siberi husky emase jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame suurust 12 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
didier
2 sõnumid
didier fr
Tere, enne kui tellin diivani Soft number 10 või 12, sooviksin teada nende kahe korvi sisemõõtmeid. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, SOFA'10 : 76 x 51 x 22 cm kõrge SOFA'12 : 944 x 63 x 27 cm kõrge Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
didier
2 sõnumid
didier fr
Tere, mul on bernhardiinlane ja ma kõhklen numbrite 10 ja 12 vahel, kas saaksite palun öelda mulle sisemõõtmed aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile 12. Lugupidamisega Madeline Zoomaliast
Frederique
2 sõnumid
frederique fr
Tere, kas prantsuse buldogile tuleks valida suurus 4 või 6? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teil oma koera mõõte võtta, et saaksite valida oma koerale sobiva suuruse. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
severine
1 sõnumid
severine fr
Tere, kui kate on liiga kulunud, kas siis on võimalik osta ainult uut katet tänan vastuse eest Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Leiad kaaned allpool: https://www.zoomalia.com/animalerie/coussin-sofa-cushion-pour-chiens-et-chat-bord-noir-coussin-zebre-p-16606-c-194.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
SABRINA
1 sõnumid
sabrina fr
Tere, millist diivanit peaksite valima 12-kuusele bokserile? Praegu kaalub ta 23 kg. Aitäh.Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame suurt suurust, mõõtke oma koer, et saaksite valida korvi, mis on tema tegelikule suurusele kõige paremini vastav, võrreldes tootelehel olevate mõõtmetega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Michele
1 sõnumid
michele fr
Tere, kuidas saada mõnda muud värvi kui must? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, leiate selle altpoolt: https://www.zoomalia.com/animalerie/sofa-soft-bedding-pour-chien-violet-a-pois-blancs-p-16603-c-194.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
MARYLENE
1 sõnumid
marylene fr
Tere, sooviksin teada, mis suurust peaksin valima 6/8 kg kaaluvaks bichoniks ja millist suurust Ferplasti plastikust korvile sellega kaasa võtta, sest ma ei tea üldse. Suur tänu
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame mõõta oma koera, et võrrelda tema tegelikke mõõtmeid padja omadustega ja valida sobivaim. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
dominique
2 sõnumid
dominique fr
ootan meeleheitlikult vastust oma küsimusele
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie päringu kohaselt on Sofa 6 mõõdud järgmised: -Välised: 73 x 55 cm -Sisemised: 63 x 46 cm Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
dominique
2 sõnumid
dominique fr
Ma olen lõpetamas tellimust teie veebisaidil ostukorvi jaoks Ferplast Sofa suurus 6. Kas te saaksite mulle öelda padja sisemised mõõdud (pikkus ja sügavus) ning kogu komplekti välismõõdud? Palun olge kiired ja täpsed: padja sisemised mõõdud ja kogu padja (pikkus) vasakust servast paremasse serva. Loodan, et see on selge. Aitäh.
Emilienne
1 sõnumid
emilienne fr
Tere, Minu 3-aastane koer, kes on terjeri ja prantsuse spanjeli ristand, on 50 cm pikk (kaela aluselt kuni saba aluseni) ja kaalub alla 12 kg. Millist suurust sa mulle soovitad? Lugupidamisega,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saame soovitada diivanit 4 või 6, sõltuvalt sellest, millist mugavust soovite oma koerale pakkuda, kas talle meeldib magamiseks laotatud olla või hoopis kerra tõmbuda. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Véronique
1 sõnumid
véronique fr
Tere, Millist suurust soovitate 20 kg bordercolliele? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame vastavalt teie koera mõõtmetele valida suuruse 10 või 12. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Sébastien
1 sõnumid
sébastien fr
Tere, millist suurust sobiks staffie? Arvestades, et ta on praegu 7-kuune ja kaalub 12 kg, ning täiskasvanuna kaalub tõenäoliselt 15 kg. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Divan 8 peaks sobima, kuid siiski kontrollige vastavalt teie koera mõõtmetele, soovitame teil neid mõõta ja võrrelda tootelehe mõõtmetega. Austusega, Sandy Zoomaliast
stéphanie
2 sõnumid
stéphanie fr
Tere, ma sooviksin tellida selle korvi oma emasele dogi argentiinole, kuid on märgitud, et see pole saadaval. Kas see on varsti saadaval? Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saate tellida selle toote, mis saadetakse teile 8 kuni 12 päeva pärast, kuna see ei ole laos ja vajab täiendamise aega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
anna
1 sõnumid
anna fr
Tere, kas oskate öelda, kui suur peaks see diivan olema, et see oleks umbes 11-kilosele prantsuse buldogile mugav? Suur tänu ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teie koerale suurust 4. Kuid palun kontrollige oma koera mõõtmetega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
jocelyne
1 sõnumid
jocelyne fr
Tere Millise suuruse peaksin oma 2-aastasele shi tzu-le, kes armastab selili magada, valima, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile suurust 6, kui soovite, et teie koer tunneks end tõeliselt mugavalt. Siiski kontrollige oma koera mõõtmetega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Amélie
1 sõnumid
amélie fr
Tere, mul on plaanis võtta 8-nädalane prantsuse buldogi kutsikas. Millist suurust te soovitaksite?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie koera mugavuse tagamiseks soovitame teil oma koera mõõta, et võtta suurus, mis sobib teie 8-kuuse koera suurusega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Hélène
1 sõnumid
hélène fr
Tere, sooviksin osta diivanit soft bedding suurus 2 (viide: 42612). Soovin seda mustade ääriste ja sebra padjaga, mitte halli triibuga! Kas olen kindel, et saan sebra padjaga diivani või on see juhuslik? Ette tänades, Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mustad sebralise mustriga padjad on uued värvivalikud, te peaksite selle värvivaliku tõepoolest saama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
PATRICIA
1 sõnumid
patricia fr
Tere, ma saan Kuningas Madagaskari koera 07.09.2013, kes saab 2 kuud vanaks. Tahaksin talle osta SOFA pehme voodi.Kui suur see peaks olema, arvestades tema tulevast täiskasvanu suurust? Ma mõtlesin SOFA'2Aitäh,Patricia
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil pigem ühe suuruse võrra suurem võtta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Stephan
2 sõnumid
stephan fr
Tere, kas teil oleks veel mõnda värvi kui hall diivan 12 jaoks? See on minu lumeprintsessi (Saint Bernard) jaoks.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kahjuks pole meil suurust 12 teist värvi saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jessica
3 sõnumid
jessica fr
Tere, Cavalier King Charles’i jaoks, millis suurust te soovitate? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile SOFA'2. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
KATIA
1 sõnumid
katia fr
Tere! Mis suuruse peaksin valima oma 3-aastasele Saksa lambakoerale, kes kaalub umbes 32 kg? Aitäh vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teie koerale Sofa 10', et ta tunneks end mugavalt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
LAURIE
1 sõnumid
laurie fr
Tere, millise suurusega korvi valida Labradori jaoks, kes on natuke suurem kui keskmine?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub muidugi teie koera täpsest suurusest, kuid soovitame Sofa 8' (SOFA'8 : 85 x 62 x 28,5 cm). Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest