Sisekorterikodu
Tere õhtust,
Olen hiljuti soetanud sellelt saidilt oma meriseale uue puuri, millega olen väga rahul. Puuri esteetiline välimus on suurepärane ja seda on väga mugav puhastada. Olen siiski teinud mõned muudatused sisemuses: lisanud platvormi ülemisse ossa, et Choco (nii nimeb minu merisiga) saaks meid näha, ja platvormi (mis toimib ka majana) alla, et laskumine ei oleks nii järsk:
Tere Audrey!
Vau!!!! Su jänesepuur on suurepärane! Ja Choco on nii armas! lol!
Tubli töö, see, mida sa teed oma loomade jaoks, on tõesti imeline. Sa pakud neile mugavust ja ruumi, õnnitlen. Sinu lahendused (nii kilpkonnadele kui ka Choco jaoks) on suurepärased - nad tunnevad end kindlasti väga hästi. Ja see jänesepuur on tõeliselt esteetiline, see on tõeline muutus võrreldes nende puurid, mida oleme harjunud nägema!
Aga ütle mulle, sa oled tõeline meistermees
Tere Sandra,
Ja jah, mul on õnn olla garaaži täis tööriistu, nii et aja veetmiseks (kui mul seda on) tegelen meisterdamisega, tegelikult ma armastan seda, see on nii rahuldustpakkuv, et saan oma väikeste loomade mugavust parandada, mulle meeldib, sest nad oskavad seda tõesti hinnata.
Head päeva, nägemiseni
Tere,
Sooviksin selle suvemaja osta, kuna mul on 4 rotti ja küülik ning kahe puuri omamine korteris võtab palju ruumi! Seetõttu mõtlesin, et see võiks olla hea lahendus. Kuid ma muretsen selle pärast, kas loomad pääsevad päriselt puidule ligi. Kardan, et pärast ostmist teevad mu rotid hädad igale poole ja puur hakkab halvasti lõhnama (kuna puitu pole kerge lõhnade osas puhastada).
Kas saaksid teha väikese ülevaate selle puuri positiivsetest ja negatiivsetest külgedest, palun?
Tänan ette
Tere,
Puur on liiga väike, et mahuks 4 rotti ja üks küülik. Nad oleksid liiga kitsalt koos.
Tõepoolest, väikese puuri puhul hakkab see kindlasti halvasti lõhnama...
Ma arvan, et oleks parem, kui vaataksid suuremaid puure.